RSS

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ...


Πρώην Άγγλος διαιτητής καταγγέλλει.. πράσινα δώρα στον τελικό Champions League του 1994.
Την αποκάλυψη ότι στο παρελθόν δέχτηκε δώρα από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιώργο Βαρδινογιάννη, έκανε ο Φιλ Ντον, που ήταν ο διαιτητής του τελικού Champions League μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μίλαν το 1994 στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ο 58χρονος, πλέον, Άγγλος μίλησε στη «Daily Mail» και υποστήριξε πως μετά τον τελικό τον επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο, που διέμενε, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και του προσέφερε κάποια ακριβά δώρα.
Ο Ντον δεν παρέλειψε να πει πως αρκετοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες ακολουθούσαν αυτή την τακτική, θέλοντας να εξασφαλίσουν για τις ομάδες τους ευνοϊκές διαιτησίες, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος έχει δεχτεί πάρα πολλά δώρα.
«Μετά την διαιτησία μου τo 1994 στον τελικό του Champions League στην Αθήνα (μεταξύ Μίλαν και Μπαρτσελόνα) ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο μου μαζί με τους βοηθούς μου και μας έφερε κάποια ακριβά δώρα.» Πιστεύω ότι το έκανε προφανώς για να χτίσει μια καλή... σοδειά ενόψει της νέας σεζόν, σε περίπτωση που κληρωνόμουν να διαιτητεύσω την ομάδα του», είπε αρχικά ο Ντον και πρόσθεσε:
«Πολλές φορές οι ομάδες πρόσφεραν δώρα και εσύ απλά έλεγες να τα βάλουν κάπου μέσα στο αυτοκίνητο που θα σε μετέφερε στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση όμως που το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό γι' αυτούς, τα δώρα εξαφανίζονταν.» Πολλοί διαιτητές κουβαλούσαν εφεδρικές τσάντες για να μεταφέρουν τα δώρα τους. Έχω τόσα πολλά κοσμήματα και ρολόγια από δώρα, που πραγματικά για ένα διάστημα θα μπορούσα να φοράω και ένα διαφορετικό κάθε ημέρα για ένα μήνα».
Από τα ΝΕΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου