RSS

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Καθαίρεσαν τον παπα- Χρήστο…



Την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο φαίνεται πως πλήρωσε ο παπα- Χρήστος, ο οποίος καλείται να βρει πλέον νέα ενορία για να λειτουργήσει.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Κασσανδρίας Νικόδημος αποφάσισε να τοποθετήσει άλλον ιερέα στον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τρίλοφου, καθώς και στο εκκλησιαστικό συμβούλιο στην θέση του παπα-Χρήστου.

Η απόφαση αυτή ήταν η κατάληξη ενός προαναγγελθέντος, από τον Απρίλιο, γεγονότος, όταν τότε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος είχε δείξει την δυσαρέσκειά του για τις δημόσιες εμφανίσεις του παοκτσή ιερέα.
sportdog
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ Ή ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Του ΦΟΙΒΟΥ ΔΕΛΗ

Πόσος είναι ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης Παπανδρέου; Με βάση το ημερολόγιο, 3,5 χρόνια. Με βάση τα πολιτικά και οικονομικά δεδομένα, ίσως λίγους μήνες! Ο συλλογισμός είναι απλός: οι αποκλίσεις από το μνημόνιο που υπογράψαμε με Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ είναι σημαντικές, συνεπώς το Φθινόπωρο θα απαιτηθούν νέα μέτρα αν δεν θέλουμε να κλείσει η στρόφιγγα του δανεισμού και να οδηγηθεί η χώρα σε πτώχευση. Διαθέτει η κυβέρνηση ικανό πολιτικό κεφάλαιο, ώστε να βγει στον κόσμο και να του πει ότι χρειάζονται και άλλα μέτρα; Όπως, για παράδειγμα, η πλήρης κατάργηση δώρων και επιδομάτων αδείας στο δημόσιο; Πιστεύω ότι δεν έχει τέτοιες αντοχές η κυβέρνηση. Ήδη ο Παπακωνσταντίνου έχει δηλώσει ότι αν χρειαστούν νέα μέτρα ο ίδιος θα παραιτηθεί. Σ' αυτή την περίπτωση, λοιπόν, το μόνο που θα απομένει είναι η προσφυγή σε πρόωρες εκλογές. Πότε; Πιθανότατα τον Νοέμβριο μαζί με τις αυτοδιοικητικές. Το αποτέλεσμα της κάλπης πιθανότατα θα επανεκλέξει τον Παπανδρέου -έστω τσαλακωμένο- ώστε να μπορέσει να πάρει τα πρόσθετα μέτρα. Θα ρωτήσετε, αν υπάρχει άλλος δρόμος; Η απάντηση είναι "ναι", υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνουν ανατροπές στην είσπραξη των εσόδων, στο ψαλίδισμα των χρεών των νοσοκομείων και στις υπερτιμολογήσεις των φαρμάκων. Είναι εφικτά όλα αυτά; Δύσκολο...
veto

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

ΣΩΘΗΚΑΜΕ...


Χάπι θα σβήνει τις δυσάρεστες αναμνήσεις
Θα μειώνει δραστικά άγχη και φοβίες

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ
Μόλις λίγα χρόνια απέχουμε, όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες, από την κυκλοφορία του πρώτου χαπιού που θα σβήνει όλες τις άσχημες αναμνήσεις και θα μειώνει δραστικά τα άγχη και τις φοβίες μας.
Επιστήμονες λένε ότι ο εγκεφαλικός νευροτροφικός παράγοντας (ΒDΝF), μια πρωτεΐνη η οποία επηρεάζει τη μνήμη και παράγεται φυσικά από το ανθρώπινο σώμα, μπορεί πιθανώς να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει ασθενείς να ξεπεράσουν το μετατραυματικό στρες και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με αλγεινές αναμνήσεις που πολύ θα ήθελαν να ξεχάσουν.
Το αποδεικνύει έρευνα που διενήργησαν Αμερικανοί και πορτορικανοί επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Πόρτο Ρίκο, η οποία δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο ιατρικό περιοδικό «Science».
Οι ερευνητές έκαναν ηλεκτροσόκ σε ποντίκια, βάζοντάς τους ταυτόχρονα να ακούνε μουσική. Κάθε φορά που άκουγαν μουσική, τα μικρά πειραματόζωα «πάγωναν» από τον φόβο τους, περίπου όπως και ο σκύλος του Παβλόφ γλειφόταν από την πείνα όταν άκουγε το κουδουνάκι του αφεντικού του. Όταν όμως τους εισήγαγαν, με ένεση, την πρωτεΐνη ΒDΝF, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η μνήμη των ποντικών είχε σβήσει από τον «σκληρό δίσκο» της τον επώδυνο συσχετισμό μεταξύ μουσικής και ηλεκτροσόκ.

Όπως υποστηρίζει ο επικεφαλής της έρευνας Γκρέγκορι Κουίρκ, η ουσία αυτή επιδρά στους νευρώνες που βρίσκονται στον μεσοφλοιό του εγκεφάλου, κάνοντας «rewind» στον μηχανισμό μνήμης του εγκεφάλου του ασθενούς και σβήνοντας όλες τις άσχημες αναμνήσεις, όχι όμως και τις ευτυχισμένες.

Σύμφωνα με την παραδοσιακή ψυχιατρική, οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν από μόνοι τους πώς να μπλοκάρουν τις άσχημες αναμνήσεις στον εγκέφαλό τους και να δημιουργούν νέες, πιο ευτυχισμένες συσχετίσεις στο μυαλό τους. Οι επιστήμονες όμως ελπίζουν τώρα ότι θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τη θεραπεία αυτή σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, όπως σε βετεράνους στρατιώτες του πολέμου στον Περσικό κόλπο, αν και υποστηρίζουν ότι θα χρειαστούν αρκετά χρόνια μέχρι να φθάσουν σε ασφαλή ιατρικά συμπεράσματα.

«Η επίδραση του εγκεφαλικού νευροτροφικού παράγοντα είναι δεδομένη. Τώρα θα πρέπει να αναπτύξουμε τα φάρμακα εκείνα που θα περιέχουν την ουσία αυτή και τα οποία θα είναι σε θέση να θεραπεύσουν ασθένειες όπως το μετατραυματικό στρες και άλλες διαταραχές που σχετίζονται με το άγχος και τις φοβίες μας» λέει ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας των ΗΠΑ Τόμας Ινσελ.

Επιπλέον, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο καιρό στην ιατρική επιθεώρηση «Νature Μedicine», μια θεραπευτική αγωγή με τον εγκεφαλικό νευροτροφικό παράγοντα μπορεί να επιβραδύνει ή ακόμη και να σταματήσει την εξέλιξη της νόσου Αλτσχάιμερ στα ζώα.

«Η δράση της πρωτεΐνης ΒDΝF είναι όντως πολύ ισχυρή... Η θεραπεία με ΒDΝF παρέχει μακροχρόνια προστασία, επιβραδύνοντας ή ακόμη και σταματώντας την πρόοδο της νόσου στις περιοχές του εγκεφαλικού φλοιού που υποβάλλονται στη θεραπεία» λέει ο Μαρκ Τουζίνσκι από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Σαν Ντιέγκο.
ΤΟ ΒΗΜΑ

Άγριο χέρι και στις επικουρικές


Μετά τη βασική σύνταξη σειρά έχουν τώρα οι επικουρικές, οι οποίες μπαίνουν στη μέγκενη των επιτηρητών.
Στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας για την κατάρτιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου η αντιπροσωπεία της τρόικας ζήτησε να αθροιστούν στις κύριες συντάξεις και οι επικουρικές και μαζί να «υπακούσουν» στον κανόνα: ποσοστό αναπλήρωσης (σύνταξης) 1,2% για κάθε χρόνο ασφάλισης. Έστω και αν αυτό το ποσοστό είναι μεσοσταθμικό, δεν οδηγεί δηλαδή ευθέως σε σύνταξη στο 48% για 40 έτη ασφάλισης, ωστόσο εάν εφαρμοστεί δύναται να προκαλέσει περικοπές έως και 40% στις αποδοχές. Από 90-100% σήμερα και οι δύο συντάξεις μαζί -και μόνο για 35 έτη ασφάλισης- θα περιοριστούν στο 51-55% για 40 έτη ασφάλισης.
Το πλαφόν τίθεται γιατί
και οι επικουρικές συντάξεις είναι εγγυημένες από το κράτος, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα Ταμεία είναι στο «κόκκινο». Αδυνατούν δηλαδή να δώσουν ακόμη και το 20%, εν σχέσει με την κύρια, ως επικουρική σύνταξη που προβλέπουν τα καταστατικά.

Δεν πείθονται

Στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας περιλαμβάνεται διάταξη που προβλέπει καταβολή των επικουρικών συντάξεων ύστερα από εκπόνηση αναλογιστικής μελέτης από την οποία θα προκύπτει η σχετική οικονομική ευχέρεια. Όμως η αναφορά αυτή δεν φαίνεται να πείθει τους επιτηρητές, οι οποίοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τη δεινή οικονομική (και κυρίως δημοσιονομική) κατάσταση της χώρας και να επιβάλουν μέτρα. Έτσι η πίεση από τη βασική σύνταξη των 360 ευρώ (κρατική συμμετοχή στο σύστημα), η οποία αρχικά επιδιώχθηκε να συνυπολογίζεται στο ποσοστό αναπλήρωσης του 1,2% τον χρόνο, πέρασε στις επικουρικές. Εξάλλου, και αυτό το όψιμο αίτημα των επιτηρητών βρίσκεται εκτός μνημονίου και οι επιτηρητές το θέτουν εκ του περισσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιο σκληρός εκ των επιτηρητών που επισκέφθηκαν πριν από δέκα ημέρες την Αθήνα είναι ο Ιταλός. Μάλιστα, σε μια αποστροφή του λόγου του παραδέχτηκε ότι ένα τέτοιο μοντέλο θα είναι χρήσιμο να δοκιμαστεί και στη χώρα του (αμέσως μετά).

Με Μπαρόζο

Το ίδιο κλίμα «πειραματικών εφαρμογών στη χώρα μας ώστε το μοντέλο να επεκταθεί στην Ευρώπη» διαπίστωσε και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος, στη διάρκεια των χθεσινών επαφών του με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζ. Μπαρόζο στις Βρυξέλλες. Μάλιστα δεν απέκλεισε το εν λόγω σχήμα που τώρα δοκιμάζεται στην Ελλάδα αμέσως μετά να γίνει «πράσινη βίβλος» (σ.σ. πρόκειται για κατευθυντήριες γραμμές, ενώ η «λευκή» είναι υποχρεωτικώς εφαρμοστέα οδηγία) και να αποτελέσει τον κοινοτικό κανόνα στην κοινωνική ασφάλιση. Καίτοι από την ιδρυτική Συνθήκη της Ρώμης για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Κομισιόν δεν έχει αρμοδιότητα σε ζητήματα κοινωνικής ασφάλισης.

Ο κ. Παναγόπουλος μετέφερε από την Ελλάδα κλίμα κοινωνικής εξέγερσης, όπως εξάλλου και ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ΣΕΣ) Τζ. Μονγκς. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζ. Μπαρόζο θέλησε να αποσείσει τις δικές του ευθύνες υποστηρίζοντας ότι δεν ευθύνεται η Κομισιόν για τα μέτρα και ότι «κακώς τα βάζετε με την Ε.Ε.».

* Το δικό τους μήνυμα στήριξης στους νέους εργαζόμενους της Ελλάδας, αλλά και καταδίκης των μέτρων που επιβάλλονται σε πανευρωπαϊκό πλέον επίπεδο, καθώς οι δραματικές εξελίξεις παίρνουν μορφή ντόμινο, έστειλαν οι νέοι συνδικαλιστές της ΣΕΣ. Έπειτα από πρωτοβουλία του αντιπροέδρου της Νεολαίας Γ. Πούπκου, κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα της συνάντησης της Νεολαίας της ΣΕΣ που έγινε στις Βρυξέλλες, ήταν οι σοβαρές επιπτώσεις που έχουν τα σκληρά οικονομικά μέτρα στην ποιότητα ζωής και στις συνθήκες εργασίας των νέων στην Ελλάδα.
enet

ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...


Τσουνάμι νέων πρόσθετων μέτρων αναμένεται να ανακοινώσει η ελληνική κυβέρνηση τον ερχόμενο Νοέμβριο, εφ΄ όσον υπάρξουν αποκλίσεις στο Πρόγραμμα που έχει υπογράψει με το ΔΝΤ, την Κομισιόν και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και να...
διασφαλίσει έτσι την απρόσκοπτη εκταμίευση των δόσεων που προβλέπει το ίδιο Πρόγραμμα.

Μεταξύ αυτών είναι η μείωση των επιδομάτων ανεργίας, η νέα αύξηση στα καύσιμα και τα τσιγάρα, η ολοσχερής κατάργηση των Δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας στον δημόσιο τομέα, η αποσύνδεση των συντάξεων από τον πληθωρισμό, ο περιορισμός των κοινωνικών δαπανών κ.ά.
Η κυβέρνηση, όπως εξάλλου έχει δεσμευθεί κι από το μνημόνιο, φέρεται να έχει διαμηνύσει στους ελεγκτές της Κομισιόν- οι οποίοι οσονούπω καταφθάνουν για άλλη μια φορά στην Αθήνα, προκειμένου να συντάξουν την έκθεση του Ιουλίου- ότι θα τιμήσει την υπογραφή της και δεν πρόκειται να διστάσει να λάβει τα απαραίτητα πρόσθετα μέτρα. Οι αρμόδιες πηγές της Κομισιόν έλεγαν πως ατύπως έχουν ήδη αρχίσει οι διαβουλεύσεις για το είδος των μέτρων- που φυσικά εστιάζονται στα έσοδα και τις δαπάνες, αφού εκεί παρατηρούνται οι αποκλίσεις, ενώ στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις υπάρχει ακόμη (και τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιουνίου) περιθώριο για την Αθήνα να δείξει συνέπεια. Σύμφωνα με υπολογισμούς κοινοτικών πηγών, τα έσοδα, που θα πρέπει στο τέλος του έτους να φθάσουν τα 58 δισ., τον Σεπτέμβριο θα κινούνται στα 41 δισ. - ενώ είναι σχεδόν αδύνατος ο υπολογισμός της εκτροπής στη συγκράτηση των δαπανών, αφού σε αυτήν το ελληνικό κράτος συνυπολογίζει και τα χρέη.
Δεμένα χέρια. Το πακέτο των μέτρων, κατά τους κοινοτικούς, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο για να υπάρξει η εκταμίευση της δεύτερης δόσης του δανείου, τον Οκτώβριο, και της τρίτης δόσης, τον Δεκέμβριο, με την καθεμιά να ανέρχεται σε 9 δισ. Τα χέρια του οικονομικού επιτελείου είναι ουσιαστικά δεμένα και δεν μπορεί να μην το εφαρμόσει, αφού στέρηση μιας δόσης- ή και καθυστέρηση στην καταβολή της- θα σήμαινε πτώχευση της χώρας, αφού οι αγορές είναι κλειστές για την Ελλάδα και τις ελληνικές τράπεζες- και θα παραμείνουν έτσι τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2012, όπως αναφέρεται και στην έκθεση των ελεγκτών.
Προειδοποιητική βολή. Η πρώτη προειδοποιητική βολή θα είναι στην έκθεση που θα ανακοινωθεί στο ΕCΟFΙΝ του Ιουλίου- συγκερασμό των δύο εκθέσεων, αυτής της Κομισιόν και της ΕΚΤ από τη μια μεριά, και του ΔΝΤ από την άλλη. Τον Οκτώβριο, η αναφορά στην αντίστοιχη έκθεση- που θα συνοδεύει την εκταμίευση 9 δισ.- θα είναι ρητή, θα λέγεται καθαρά δηλαδή ότι τα χρήματα δίδονται υπό τον όρο ότι θα ληφθούν μέτρα κι εφόσον αυτό δεν γίνει, τον Δεκέμβριο θα υπάρξει πρόβλημα με την τρίτη δόση.
Λάθος σήματα. Στις Βρυξέλλες αναγνωρίζουν ότι το οικονομικό πρόγραμμα που υποχρεούται να ακολουθήσει η ελληνική κυβέρνηση είναι «βαρύ». Υποστηρίζουν, ωστόσο, ότι δεν γίνεται... ελαφρύτερο όταν οι κυβερνητικοί παράγοντες εμφανίζονται να μην το υιοθετούν και να το «φορτώνουν» στην Ένωση και το ΔΝΤ, σαν να είναι άμοιροι και της υιοθέτησης και της εφαρμογής. Σημειώνουν επίσης ότι η απροθυμία στην εφαρμογή- όπως παρατηρήθηκε στην περίπτωση του Ασφαλιστικού ή στην περίπτωση των επιθέσεων που δέχθηκε ο κ. Παπακωνσταντίνου για τις αποκρατικοποιήσεις- δίδει λάθος σήματα και στις αγορές, τις οποίες αργά ή γρήγορα η Ελλάδα θα χρειασθεί. «Τα 110 δισ. του μηχανισμού δεν επαρκούν για την πλήρη χρηματοδότηση της Ελλάδας σε ολόκληρη τη διάρκεια του Προγράμματος- μετά τους πρώτους 18 μήνες θα χρειασθεί και πάλι τις αγορές για να δανεισθεί. Με στάσεις απροθυμίας στην προσαρμογή και εξυγίανση των δημοσίων οικονομικών, θα βρεθεί και πάλι σε αδυναμία δανεισμού- και δεν θέλουμε να σκεφθούμε τι θα συμβεί σε μια τέτοια περίπτωση», έλεγαν με ανησυχία.
Δείτε τον Θαπατέρο. Οι ίδιοι παράγοντες πρόσθεταν πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι σταθερή και δεν αντιμετωπίζει κανέναν κίνδυνο, ώστε να δικαιολογείται η απροθυμία της. «Εδώ ο κ. Θαπατέρο πέρασε το πρόγραμμα λιτότητας με μία ψήφο και δεν φοβήθηκε», έλεγαν χαρακτηριστικά και υπενθύμιζαν ότι ιστορικά σπανίως έχει υπάρξει πτώση της κυβέρνησης σε περίοδο λιτότητας. Κάτι, μάλιστα, που ισχύει και για την Ελλάδα, τόσο την περίοδο του ΄85, με υπουργό Οικονομικών τον κ. Σημίτη, όσο και μετά το ΄93, όταν η χώρα προσπαθούσε να εισέλθει στην ΟΝΕ. Τέλος, δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους για δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει ο κ. Παπακωνσταντίνου, ότι «εάν χρειασθεί να λάβω πρόσθετα μέτρα θα παραιτηθώ», ή του κ. Λοβέρδου πως «τέτοιο Ασφαλιστικό δεν αντέχει η κυβέρνηση».
ΤΑ ΝΕΑ

Πώς θα γίνουν οι κρίσεις και επιλογές στα σχολεία


ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
από ΤΑ ΝΕΑ
Με το νέο ν. 3848/2010 καθορίστηκαν τα κριτήρια με τα οποία θα γίνει το 2011 η επιλογή περίπου 23.000 διευθυντών και υποδιευθυντών σχολείων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης. Πιο συγκεκριμένα η επιλογή θα αφορά περίπου 11.000 θέσεις διευθυντών Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων, πάνω από 3.000 θέσεις διευθυντών Γυμνασίων και Λυκείων, περίπου 500 θέσεις διευθυντών της επαγγελματικής εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ). Επίσης για 8.000 περίπου θέσεις υποδιευθυντών σχολείων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης.
Στην επιλογή αυτή η οποία προβλέπεται να γίνει την Άνοιξη - Καλοκαίρι του 2011 αναμένεται να πάρουν μέρος πάνω από 40.000 εκπαιδευτικοί των δυο εκπαιδευτικών βαθμίδων. Η θητεία όλων των στελεχών της εκπαίδευσης που θα επιλεγούν λήγει ταυτόχρονα την 31.7.2015.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο τύπου της Υφυπουργού Παιδείας κ. Χριστοφιλοπούλου μέσα στο καλοκαίρι το Υπουργείο Παιδείας θα προκηρύξει τις θέσεις των Προϊσταμένων Διευθύνσεων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης με βάση τα κριτήρια του ν. 3848/2010.
Αντίθετα οι κρίσεις / επιλογές των Διευθυντών των 158 Γραφείων Πρωτοβάθμιας και των 81 Γραφείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνουν αργότερα (πιθανόν το 2011) καθώς θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ο «Καλλικράτης» που φέρνει μαζί του, κατά βάση στην περιφέρεια, συγχωνεύσεις Γραφείων /βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης. Θα ακολουθήσουν οι κρίσεις / επιλογές των Διευθυντών Σχολείων, οι οποίες, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, θα γίνουν λίγο πριν τη λήξη της θητείας τους.Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011»

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ:
ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Η χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών με αποδοχές για μεταπτυχιακές σπουδές στους δημοσίους υπαλλήλους σε αντικείμενα συναφή με τα καθήκοντά τους αποτελεί νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα ετών. Για τον κλάδο των εκπαιδευτικών η διαρκής επιμόρφωση αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς διευκολύνει το δύσκολο έργο τους στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία με τους μαθητές. Κάθε χρόνο το Υπουργείο Παιδείας, αντιλαμβανόμενο την ιδιαίτερη σημασία που έχει για το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης η χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς, που εισήχθησαν σε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό πρόγραμμα πανεπιστημίου, σε συναφές με την ειδικότητά τους αντικείμενο αποφάσιζε την χορήγηση πιστώσεων στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έτσι ώστε να διευκολύνει τους εκπαιδευτικούς που αποφάσιζαν να ενισχύσουν τις σπουδές τους.
Φέτος, παρά τις εξαγγελίες της Υπουργού για τη θεσμοθέτηση του «Νέου Σχολείου» όπου ο εκπαιδευτικός «αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης», με έκπληξη διαβάζουμε στην 61004/Δ1-28-05-2010 εγκύκλιο του Υπουργείου, που φέρει την υπογραφή της Υφυπουργού κ. Χριστοφιλοπούλου, προς τις Δ/νσεις εκπαίδευσης όπου αναφέρεται πως καμία νέα εκπαιδευτική άδεια δεν θα δοθεί για το σχολικό έτος 2010-2011 για τους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων, παρά μόνο για τους υποτρόφους γεγονός που όμως είναι υποχρεωτικό από την κείμενη νομοθεσία (ν.3528/2007). Για το λόγο αυτό,
Ε Ρ Ω Τ Α Τ Α Ι
η κ. Υπουργός

1) Για ποιο λόγο το Υπουργείο Παιδείας καταργεί στην ουσία τις εκπαιδευτικές άδειες των εκπαιδευτικών, την επιμόρφωση των οποίων κανονικά θα έπρεπε να παροτρύνει λόγω της ιδιαίτερης σημασίας του λειτουργήματος που επιτελούν;
2) Προτίθεται η Υπουργός να τροποποιήσει την απόφαση της Υφυπουργού με την οποία καταργούνται οι εκπαιδευτικές άδειες;
Ο ερωτών Βουλευτής

Ευριπίδης Σ. Στυλιανίδης
Βουλευτής ΡοδόπηςΕδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

ΕΞΟΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ MUNDIAL!!!


Πολύ εύχρηστο πρόγραμμα για τους αγώνες, τις ημέρες και τις ώρες του παγκόσμιου κυπέλλου από το marca.com. Χρήσιμο και για τις κυρίες...Απλά οδηγήστε το δείκτη στη χώρα σας ενδιαφέρει. Πατήστε εδώ
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

TO XAMΠΟΥΡΓΚΕΡ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΣΘΜΑ



Τα παιδιά που καταναλώνουν τρία ή περισσότερα χάμπουργκερ την εβδομάδα και το συνοδεύουν με αναψυκτικό, αλλά και σαλάτα, έχουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν άσθμα...

Αντίθετα, μια δίαιτα πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και ψάρια, και με χαμηλά λιπαρά, όπως η μεσογειακή, φαίνεται να μειώνει τον κίνδυνο άσθματος, σύμφωνα με μια νέα ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα.
Ερευνητές από τη Γερμανία, την Ισπανία και τη Βρετανία μελέτησαν στοιχεία για 50.000 παιδιά ηλικίας 8 - 12 ετών από 20 χώρες.
Συγκεντρώνοντας και αναλύοντας τα στοιχεία, διαπίστωσαν ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στην κατανάλωση των χάμπουργκερ και στην εκδήλωση άσθματος, ειδικά στις ανεπτυγμένες χώρες, όπου καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες πρόχειρου φαγητού χαμηλής ποιότητας.
Η συχνή κατανάλωση κρέατος δεν φαίνεται να έχει επίπτωση στην εμφάνιση άσθματος, σύμφωνα με τους επιστήμονες, όμως όπως εκτιμούν, η συχνή κατανάλωση χάμπουργκερ συνθέτει ένα γενικότερο ανθυγιεινό πλαίσιο, το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο για άσθμα.
«Τα χάμπουργκερ αντιπροσωπεύουν άλλους παράγοντες σχετικούς με τον τρόπο ζωής και το περιβάλλον, όπως την παχυσαρκία και την έλλειψη σωματικής άσκησης», δήλωσε η υπεύθυνη της έρευνας Γκαμπριέλε Νάγκελ του Ινστιτούτου Επιδημιολογίας του γερμανικού πανεπιστημίου του Ουλμ.
Οι ερευνητές επεσήμαναν πως μια διατροφή με φρούτα, λαχανικά και ψάρια, που περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, έχει ευεργετική επίδραση στο άσθμα.
Η Νάγκελ τόνισε πως «οι τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη C, επιτρέπουν την καλύτερη λειτουργία των πνευμόνων, μειώνοντας τις πιθανότητες και τα συμπτώματα του άσθματος».
Σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το άσθμα πλήττει περίπου 300 εκατ. ανθρώπους. Για άγνωστους λόγους, εδώ και περίπου 25 χρόνια η πάθηση εμφανίζει έξαρση διεθνώς, ειδικά στις ανεπτυγμένες χώρες.

Η μελέτη δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Thorax.
fimotro

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ 58 ΘΕΣΕΙΣ Δ/ΝΤΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ


ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε

Την πλήρωση με επιλογή των παρακάτω πενήντα οκτώ (58) θέσεων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με θητεία έως 31/7/2015 και καλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά για την κατάταξή τους στους παρακάτω πίνακες :

1)ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ: θέσεις διευθυντών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: πέντε(5)

2)ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: θέσεις διευθυντών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: επτά(7)

3)ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: θέσεις διευθυντών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: τρεις(3)

4)ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: θέσεις διευθυντών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: τρεις(3)

5)ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: θέσεις διευθυντών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: τέσσερις(4)

6)ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: θέσεις διευθυντών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: τέσσερις(4)

7)ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: θέσεις διευθυντών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: τέσσερις(4)

8)ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ: θέσεις διευθυντών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: τέσσερις(4)

9)ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: θέσεις διευθυντών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: οκτώ(8)

10)ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ: θέσεις διευθυντών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: τέσσερις(4)

11)ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: θέσεις διευθυντών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: δύο(2)

12)ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: θέσεις διευθυντών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: πέντε(5)

13)ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: θέσεις διευθυντών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: πέντε(5)

1. 1. Οι υποψήφιοι για τις παραπάνω θέσεις θα πρέπει να είναι εκπαιδευτικοί της δημόσιας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με βαθμό Α΄ και δωδεκαετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία, οι οποίοι έχουν ασκήσει διδακτικά καθήκοντα επί επτά τουλάχιστον έτη, από τα οποία τουλάχιστον πέντε σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ως Διευθυντές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επιλέγονται και εκπαιδευτικοί του κλάδου νηπιαγωγών, οι οποίοι πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.
Η κατάταξη των υποψηφίων στους κατά τα ανωτέρω πίνακες θα γίνει βάσει των προϋποθέσεων επιλογής και της αποτίμησης των κριτηρίων που ορίζονται στα άρθρα 10, 11,12, 14, 16, 18, 20, 24, 25 και 29 του ν.3848/2010 (ΦΕΚ 71 τ. Α΄).
Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής θα πρέπει να συντρέχουν μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων υποψηφιοτήτων.
Για την εκπαιδευτική υπηρεσία υπολογίζεται η προϋπηρεσία τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική εκπαίδευση, καθώς και η προϋπηρεσία των υποψηφίων ως προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων με αναγωγή στο υποχρεωτικό εβδομαδιαίο ωράριο διδασκαλίας.
Δεν επιλέγεται ως στέλεχος της εκπαίδευσης εκπαιδευτικός ο οποίος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα από αυτά που ορίζονται στην παράγραφο 2 του άρθρου 109 του Υπαλληλικού Κώδικα (κυρωτικός ν. 3528/2007, ΦΕΚ 26 Α΄) ή για τον οποίο συντρέχουν τα κωλύματα διορισμού της παραγράφου 1του άρθρου 8 του ίδιου Κώδικα (άρθρο 12 παρ. 1).
Το κώλυμα επιλογής της προηγούμενης παραγράφου δεν πρέπει να συντρέχει τόσο κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας όσο και κατά το χρόνο τοποθέτησης από το αρμόδιο όργανο (άρθρο 11 παρ. 13).
2. 2. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής από 7 Ιουνίου 2010 μέχρι 18 Ιουνίου 2010 (αποκλειστική προθεσμία). Οι υποψήφιοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για κατάταξη στους πίνακες μέχρι δύο (2) περιφερειακών διευθύνσεων εκπαίδευσης [άρθρο 18 παρ.9 α)]
Οι πίνακες διευθυντών εκπαίδευσης που θα καταρτιστούν θα ισχύσουν από την κύρωσή τους μέχρι την 31η Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί, οι δε υποψήφιοι που θα περιληφθούν σ’ αυτούς θα καλύπτουν τις κενές ή κενούμενες θέσεις που θα προκύπτουν κατά το χρόνο ισχύος των πινάκων.
3. 3. Κατά την πρώτη εφαρμογή του Ν. 3848/2010 (άρθρο 29) :

* όσοι τοποθετηθούν στις προκηρυσσόμενες θέσεις δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στις διαδικασίες επιλογής στελεχών που θα ακολουθήσουν
* μοριοδοτείται η πιστοποιημένη επιμόρφωση στις Τ.Π.Ε. επιπέδου 1
* δεν ισχύει η προϋπόθεση συμμετοχής στις διαδικασίες αξιολόγησης που αναφέρεται στην παράγραφο 11 του άρθρου 11
* το κριτήριο της περίπτωσης γ΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 12 που αφορά στην αξιολόγηση του υποψηφίου, όπως συνάγεται από τις αξιολογικές εκθέσεις του, δεν λαμβάνεται υπόψη.
* το πιστοποιητικό διοικητικής επάρκειας της παραγράφου 9 του άρθρου 11 δεν αποτελεί προϋπόθεση για την επιλογή διευθυντών εκπαίδευσης. ………

Τα στελέχη που θα επιλεγούν θα παρακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ειδικό πρόγραμμα στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, καθώς επίσης και πρόγραμμα επιμόρφωσης στις Τ.Π.Ε. επιπέδου 1.
Η επιτυχής συμμετοχή καταλήγει στη χορήγηση πιστοποιητικού διοικητικής επάρκειας και γνώσεων και δεξιοτήτων στις Τ.Π.Ε. επιπέδου 1 αντίστοιχα. Σε διαφορετική περίπτωση, ο διευθυντής εκπαίδευσης αντικαθίσταται από τον επόμενο στον αντίστοιχο πίνακα, ο οποίος διαθέτει τα παραπάνω πιστοποιητικά και έχει δηλώσει προτίμηση για τη συγκεκριμένη θέση.

1. 4. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από τα παρακάτω δικαιολογητικά, ομαδοποιημένα σε υποενότητες, όπως αυτές αναλύονται στο βιογραφικό σημείωμα :

* Δήλωση ενδιαφέροντος για κατάταξη στους πίνακες μέχρι δύο (2) περιφερειακών διευθύνσεων εκπαίδευσης.
* Βιογραφικό σημείωμα, σύμφωνα με το υπόδειγμα που συνοδεύει την αίτηση.
* Βεβαίωση υπηρεσιακών μεταβολών από την οποία να προκύπτει ο ακριβής χρόνος εκπαιδευτικής υπηρεσίας συνολικά καθώς και αυτός της διδακτικής υπηρεσίας.
* Αντίγραφα τίτλων σπουδών, μεταπτυχιακών σπουδών, μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης.
* Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών. Δεν λαμβάνονται υπόψη αποδεικτικά που αποτέλεσαν ειδικά προσόντα διορισμού.
* Βεβαίωση άσκησης καθηκόντων παρέδρου επί θητεία του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης, σχολικού συμβούλου, διευθυντή εκπαίδευσης ή προϊσταμένου γραφείου εκπαίδευσης, προϊσταμένου ΚΕ.Δ.Δ.Υ., διευθυντή ή προϊσταμένου σχολικής μονάδας ή Σ.Ε.Κ., προϊσταμένου τμήματος εκπαιδευτικών θεμάτων των διευθύνσεων εκπαίδευσης, υποδιευθυντή σχολικής μονάδας ή Σ.Ε.Κ., υπεύθυνου κέντρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, προϊσταμένου διεύθυνσης ή τμήματος του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
* Βεβαίωση συμμετοχής σε κεντρικά, ανώτερα περιφερειακά και περιφερειακά υπηρεσιακά συμβούλια ή σε συμβούλια επιλογής στελεχών, είτε ως τακτικών είτε ως αναπληρωματικών μελών, με την προϋπόθεση ότι, στην περίπτωση των αναπληρωματικών μελών, έχουν συμμετάσχει τουλάχιστον σε τέσσερις (4) συνεδριάσεις το έτος.
* Βεβαίωση άσκησης καθηκόντων σε θέσεις διοίκησης φορέων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς και σε θέσεις νομάρχη ή αντινομάρχη, δημάρχου ή αντιδημάρχου.
* Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/86 ότι α) ο εκπαιδευτικός δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα από τα οριζόμενα στην παρ.2 του άρθρου 109 του Υπαλληλικού κώδικα (ν.3528/2007 ΦΕΚ 26 τ. Α΄) και β) δεν συντρέχουν τα κωλύματα διορισμού της παρ.1 του άρθρου 8 του ίδιου κώδικα (άρθρο 12 παρ. 1).

Όλοι οι τίτλοι σπουδών πρέπει να υποβληθούν σε επικυρωμένα αντίγραφα, προκειμένου δε για τίτλους σπουδών εφόσον προέρχονται από ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης της αλλοδαπής, πρέπει να είναι αναγνωρισμένοι από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. / ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή Ινστιτούτο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Ι.Τ.Ε.) ή το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Ισοτιμιών (Σ.Α.Ε.Ι.).

Τυχόν ξενόγλωσσες βεβαιώσεις ή έγγραφα πρέπει να έχουν επίσημα μεταφραστεί, από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών ή άλλο αρμόδιο κατά νόμο όργανο.

Οι βεβαιώσεις ή τα υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση, καθώς και στην άσκηση διοικητικών καθηκόντων , καθοδηγητικού έργου και τη συμμετοχή σε υπηρεσιακά συμβούλια, θα πρέπει να αναφέρουν χρόνο έναρξης και λήξης.

Οι αιτήσεις και τα παραπάνω δικαιολογητικά υποβάλλονται στις αρμόδιες Διευθύνσεις ή Γραφεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των συντονιστών εκπαίδευσης, θα υποβληθούν μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου, στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στις οποίες ανήκαν οι υποψήφιοι πριν την απόσπαση.


Οι αιτήσεις των υπηρετούντων σχολικών συμβούλων και των διευθυντών εκπαίδευσης θα υποβληθούν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.


Οι Περιφερειακές Διευθύνσεις, οι Διευθύνσεις και τα Γραφεία Εκπαίδευσης, κατά περίπτωση υποβολής, θα συγκεντρώσουν τις αιτήσεις, και αφού ελέγξουν και θεωρήσουν την ακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων θα τις αποστείλουν μαζί με τα συνοδευτικά στοιχεία μέσα σε τρεις (3) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, στη Διεύθυνση Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δε θα γίνεται δεκτή καμία άλλη αίτηση, ούτε συμπληρωματικά δικαιολογητικά ή οποιαδήποτε μεταβολή στην αίτηση - εκδήλωση ενδιαφέροντος για κατάταξη στους πίνακες υποψηφίων διευθυντών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς επίσης και με το Ε΄ Τμήμα της Διεύθυνσης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ( τηλ. 210-3442125, 210-3442462, 210-3442952, 210-3442895).

Η παρούσα να δημοσιευτεί από μία φορά στις εφημερίδες «TA NEA» και «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και στο διαδίκτυο.



Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΕΜΠΟΡΑ...




Η Citibank στην Αμερική απέλυσε υπάλληλό της επειδή ήταν υπερβολικά σέξι και όμορφη με αποτέλεσμα να αποσπά τους άνδρες από την εργασία τους
Η εκθαμβωτική τραπεζική υπάλληλος της Citibank στην Αμερική Ντέμπορα Λορετζάνα απολύθηκε λόγω υπερβολικής ομορφιάς.
Όπως ισχυρίζεται η 33χρονη ανύπανδρη μητέρα "μου είχαν
απαγορεύσει να φοράω κολλητά ρούχα και ντεκολτέ μπλούζες στη δουλειά επειδή αποσπούσαν την προσοχή των ανδρών συναδέλφων μου".
Προσέθεσε δε αγανακτισμένη "Τι να κάνω; Δε φταίω εγώ που έχω καμπύλες. Από εκεί που είμαι (το Πουέρτο Ρίκο) οι γυναίκες προσέχουν τον εαυτό τους και μέχρι και στο σούπερ μάρκετ πάνε ντυμένες στη τρίχα".
Μετά από δέκα μήνες στην τράπεζα η 33χρονη μεταφέρθηκε σε άλλο υποκατάστημα αλλά απολύθηκε πριν από ένα μήνα με τη δικαιολογία ότι δεν απέδιδε όσο έπρεπε στη δουλειά.
Η Ντέμπορα υποστηρίζει ότι η εμφάνισή της δεν προκαλούσε στη δουλειά. "Μου αρέσει η μόδα αλλά στη δουλειά μου πάντα ντυνόμουν κόσμια, είπε προσθέτοντας ότι ο,τι και να φορούσε τους ενοχλούσε.
Όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος της, οι υπεύθυνοι της τράπεζας της είπαν ότι δε θέλουν να έχουν καμιά σχέση μαζί της επειδή είναι υπερβολικά όμορφη.

Από την πλευρά της, η εταιρεία αναφέρει ότι σκοπός της είναι να προάγει το πολιτισμό και να παρέχει ένα αξιοπρεπές εργασιακό περιβάλλον.
News247.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ


Οι επιστήμονες που συνέταξαν τις κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ για την αντιμετώπιση πιθανής πανδημίας γρίπης, συμβουλεύοντας τις κυβερνήσεις να αγοράσουν φάρμακα, είχαν στο παρελθόν οικονομικές σχέσεις με τις φαρμακευτικές βιομηχανίες που πλούτισαν εξαιτίας της νέας γρίπης, σύμφωνα με στοιχεία έρευνας που επικαλείται η βρετανική εφημερίδας Guardian...

Έρευνα του British Medical Journal και της βρετανικής ΜΚΟ Bureau of Investigative Journalism εμφανίζει ότι οι οδηγίες που εκδόθηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το 2004, συγγράφηκαν από τρεις επιστήμονες που είχαν στο παρελθόν αποζημιωθεί για άλλες εργασίες τους από τη Roche, που παρασκεύασε το Tamiflu και την GlaxoSmithKline (GSK), που παρασκεύασε το Relenza.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι φαρμακευτικές εταιρείες αποταμίευσαν περισσότερα από 7 δισ. δολάρια από φάρμακα που αγόρασαν οι κυβερνήσεις.
Η Βρετανία που δαπάνησε περίπου 1 δισ. στερλίνες για αγορά φαρμάκων και εμβολίων, διεξαγάγει τώρα έρευνα για το κόστος της κίνησης αυτής στους φορολογούμενους. Η Ελλάδα παρήγγειλε περίπου 8 εκατ. δόσεις εμβολίων ύψους 60 εκατ. ευρώ. Ορισμένες χώρες, όπως η Πολωνία, αρνήθηκαν ωστόσο να συμμετάσχουν στην πανικόβλητη αγορά φαρμάκων και εμβολίων όταν ο ΠΟΥ ανακοίνωσε το ξέσπασμα της νέας γρίπης πριν ένα χρόνο.
Το Συμβούλιο της Ευρώπης έχει καταθέσει μια καταδικαστική έκθεση για το πώς η έλλειψη διαφάνειας στην λήψη αποφάσεων, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στον προγραμματισμό για τις πανδημίες.
Παρόλο που οι επιστήμονες δεν απέκρυψαν ποτέ τους οικονομικούς και επαγγελματικούς τους δεσμούς με τη βιομηχανία, δηλώνοντας ανοιχτά ότι συμμετείχαν σε έρευνες και σεμινάρια των εταιρειών, ο ΠΟΕ δεν αποκάλυψε ποτέ επισήμως αυτές τις σχέσεις στην εξαμηνιαία έκθεση του 2004.
Αντ' αυτού ανέφερε: "Οι χώρες που μελετούν την χρήση αντιϊκών στο πλαίσιο της καταπολέμησης πανδημίας, θα πρέπει να αποθεματοποιήσουν εκ των πρότερων σκευάσματα".
Οι ειδικές οδηγίες για αντιϊκά συγγράφηκαν από τον καθηγητή Fred Hayden. Ο ίδιος, επιβεβαίωσε με email, σύμφωνα με την Guardian ότι είχε αμειφθεί από τη Roche για διαλέξεις και συμβουλευτικές εργασίες κατά την περίοδο που οι οδηγίες γράφονταν και δημοσιεύονταν. Ο ίδιος πληρώθηκε από την GSK για την παροχή συμβουλών και μαθημάτων έως το 2002. Το προηγούμενο έτος ο Hayden ήταν επίσης ένας από τους συγγραφείς έρευνας της Roche για το μελλοντικό φάρμακο Tamiflu.
Ο καθηγητής Arnold Monto ήταν ο συγγραφές του σημείου των οδηγιών του ΠΟΥ, που αφορούσε στη χρήση του φαρμάκου σε περίπτωση πανδημίας. Μεταξύ 2000 και 2004, κατά την περίοδο συγγραφής των οδηγιών, ο Monto είχε παραδεχθεί ότι είχε δεχθεί αμοιβές για τη συμβολή του σε έρευνες της Roche και της GSK. Το γεγονός δεν αναφέρθηκε ωστόσο στο παράρτημα που δημοσιεύθηκε από τον ΠΟΥ.
Όταν ο ίδιος ρωτήθηκε από την Guardian αν είχε υπογράψει κάποιο έγγραφο για σύγκρουση συμφερόντων για τον ΠΟΥ, ο καθηγητής Monto δήλωσε "Έντυπα για σύγκρουση συμφερόντων ζητούνται πριν από κάθε συμμετοχή σε συναντήσεις του ΠΟΥ".
Ο τρίτος επιστήμονας, καθηγητής Karl Nicholson, που εργάστηκε για τον ΠΟΥ όσον αφορά στην πανδημία της γρίπης, είχε δεχθεί χορηγία από τις δύο φαρμακευτικές εταιρείες το 2003, σύμφωνα με δική του δήλωση. Παρόλο που οι δηλώσεις αυτές είχαν γίνει πριν τη συγγραφή του παραρτήματος, δεν αναφέρθηκε σε αυτό σύγκρουση συμφερόντων. Ο Nicholson επεσήμανε ότι είχε για τελευταία φορά "οικονομικές σχέσεις" με τη Roche το 2001.
Όταν ρωτήθηκε αν είχε υπογράψει δήλωση που να ξεκαθαρίζει τη σχέση του με άλλες εταιρείες για τον ΠΟΥ, ο ίδιος απάντησε: “Ο ΠΟΥ απαιτεί από τους συμμετέχοντες των συναντήσεων, όπως αυτές που πραγματοποιήθηκαν το 2002 και το 2004, να συμπληρώσουν δηλώσεις για σύγκρουση συμφερόντων".
fimotro

Δηλητηρίαση οικογένειας από «διαβολόχορτο» στη Θεσσαλονίκη


Οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται με σοβαρή δηλητηρίαση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ύστερα από την κατανάλωση «διαβολόχορτου» (Δατούρα). Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η οικογένεια είχε αγοράσει βλήτα από λαϊκή αγορά στη δυτική Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στα οποία υπήρχε και το «διαβολόχορτο», το οποίο μοιάζει σε αρκετά χαρακτηριστικά με το ακίνδυνο βλήτο.
newsblog
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

ΤΕΣΤ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΚΑΜ




Περατώθηκε με επιτυχία χθες (03-06-2010) το τετραήμερο διεθνές σεμινάριο που διοργανώθηκε από την Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ) της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην Ένωση Ευρωπαϊκών Αντιτρομοκρατικών Μονάδων ( ATLAS ).

Οι εργασίες του σεμιναρίου κορυφώθηκαν με τη διεξαγωγή πραγματικής Άσκησης Ανακατάληψης Σιδηροδρομικής Αμαξοστοιχίας στις εγκαταστάσεις του Ο.Σ.Ε. στου Ρέντη, η οποία διευθύνονταν από την Ομάδα Σχεδιασμού Ασκήσεων της Διεύθυνσης Χειρισμού Κρίσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ομάδας Εργασίας Χερσαίων Μεταφορών «ΕΡΜΗΣ» ( TRANSPORT ) των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών Αντιτρομοκρατικών Δυνάμεων, καθώς και παρατηρητές από ανάλογους επιχειρησιακούς σχηματισμούς.

Στην πραγματική Άσκηση ανακατάληψης της σιδηροδρομικής αμαξοστοιχίας συμμετείχαν, πέραν των ομάδων της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ) Αττικής, και μία ομάδα της (Ε.Κ.Α.Μ) Θεσσαλονίκης καθώς και έξι (6) ομάδες από Γαλλία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Βόρειο Ιρλανδία και Τσεχία, της ομάδας εργασίας «ΕΡΜΗΣ».

Την Άσκηση παρακολούθησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Ιωάννης Ραχωβίτσας, ο Προϊστάμενος Επιτελείου, Αντιστράτηγος κ. Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Γαλιάτσος, διάφοροι υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και οι Διοικητές των Ειδικών Δυνάμεων της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ιρλανδίας, της Τσεχίας, της Πολωνίας και της Κύπρου.

Το σενάριο αφορούσε μια προσομοιωμένη εξελισσόμενη κατάσταση ομηρίας επιβατών σε αμαξοστοιχία του Ο.Σ.Ε. από «μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης». Στην αντιμετώπιση και διαχείριση του πολύωρου περιστατικού αναπτύχθηκε Διοίκηση Σκηνής, για τις ανάγκες της οποίας χρησιμοποιήθηκε το κινητό Κέντρο Επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας με την κωδική ονομασία «Μέγας Αλέξανδρος», ενώ στο πλαίσιο της συνοχής και της διαδραστικότητας των τακτικών επιχειρήσεων δραστηριοποιήθηκαν και οι διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας. Η Άσκηση κατέληξε με επιτυχή δυναμική επέμβαση των κοινών διευρωπαϊκών ομάδων.

Οι εργασίες της διεθνούς σεμιναρίου – άσκησης στο «θέατρο των τακτικών επιχειρήσεων» ήταν επιτυχής στα αντικείμενα που συζητήθηκαν, αναλύθηκαν και δοκιμάστηκαν. Τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν στο πλαίσιο της αποτίμησης που θα διεξαχθεί, θα βοηθήσουν στον εθνικό σχεδιασμό, και θα βελτιώσουν τις κοινές διευρωπαϊκές προσπάθειες για συντονισμένη δράση, κοινή γλώσσα στην επιχειρησιακή τακτική και πρακτικές, στη διαλλειτουργικότητα του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και των μέσων, καθώς και στην αποτελεσματικότητα της ανταπόκρισης.
adiakritos.gr

Ρήγμα στα ύφαλα της κυβέρνησης: "ΟΧΙ" στο ασφαλιστικό από 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

Ρήγμα στα ύφαλα της κυβέρνησης προκαλούν δεκατέσσερις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι με ερώτησή τους προς τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο και γενικότερα από την κυβέρνηση απαιτούν να μην αποδεχθεί όσα εκτός μνημονίου εισηγείται η τρόϊκα, ειδικά για το ασφαλιστικό.Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Γιαννακά, Μιχάλης Κατρίνης, Μιχάλης Τζελέπης, Βασίλης Γερανίδης, Νίκος Σαλαγιάννης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Όλγα Ρενταρή - Τέντε, Χρήστος Πρωτόπαπας, Δημήτρης Καρύδης, Τάσος Σιδηρόπουλος, Παύλος Στασινός και Γιάννης Αμοιρίδης αναφέρουν στην ερώτησή τους:

"Με βάση όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας δημιουργείται η εντύπωση ότι για την τρόικα το σύνολο σχεδόν της εξοικονόμησης πόρων τα επόμενα χρόνια πρόκειται να προέλθει από δραματική περικοπή των συντάξεων.

Δημιουργείται η αίσθηση ότι οι απόψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν προωθούν την προσπάθεια εξυγίανσης και επίλυσης του ασφαλιστικού, αλλά κυριολεκτικά την κατεδάφιση της δημόσιας ασφάλισης και την αντιμετώπιση της από ιδιωτικά σχήματα", αναφέρουν οι 14 βουλευτές.

Ερωτούν τι προτίθεται να πράξει η κυβέρνηση για όσα κινούνται εκτός μνημονίου κι αν θα σεβαστεί τη σύμβαση και τη ρήτρα του ελληνικού Κοινοβουλίου και όχι τις ερμηνείες της τρόικας.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει περίπτωση να εμπλακεί στις διαπραγματεύσεις για το ασφαλιστικό και ο πρωθυπουργός, καθώς επίσης και εάν η κυβέρνηση έχει «κόκκινες» γραμμές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ανέφερε: «Η κυβέρνηση δρα συντεταγμένα, υπάρχουν αρμόδιοι υπουργοί και αρμόδιοι κρατικοί λειτουργοί που χειρίζονται τα ζητήματα με τα οποία είναι επιφορτισμένοι και τη θέση μας για το ασφαλιστικό την έχουμε πει και θα φανεί με την κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου».

Πρόκειται για μία ενέργεια ιδιαίτερου πολιτικού βάρους, αφού αν οι "14" αρνηθούν να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο, αυτό απλώς δεν θα περάσει! Με ότι αυτό συνεπάγεται ακόμα και για την επιβίωση του κυβερνητικού σχήματος...

Στην υπερψήφιση του μνημονίου με την τρόικα είχαν διαφωνήσει τρεις βουλευτές οι οποίοι και αρνήθηκαν να το υπογράφουν, οι Γ.Οικονόμου, Σ.Σακοράφα και Γ.Δημαράς και οι οποίοι διαγράφηκαν από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Τώρα η Κ.Ο. έχει μείνει με 158 βουλευτές, οπότε γίνεται αντιληπτό τι θα συμβεί αν αρνηθούν την υπερψήφισή του οι "14".

defencenet

Στο Ευρωδικαστήριο η χώρα για την κρατική ρεμούλα !


04/06/2010

Και αυτά τα "σπασμένα" ο λαουτζίκος θα τα πληρώσει...

Με παραπομπή στο Ευρωδικαστήριο απειλεί τη Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς η χώρα μας δεν έχει μεταφέρει πλήρως στο εθνικό της δίκαιο κοινοτική οδηγία για τις δημόσιες προμήθειες.

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση, η Ελλάδα έπρεπε μέχρι το τέλος του 2009 να έχει ενσωματώσει πλήρως μια οδηγία η οποία στόχευε στην ενδυνάμωση των εθνικών διαδικασιών ώστε να καταπολεμηθεί η παράνομη απονομή δημοσίων προμηθειών...


Η Ελλάδα πρέπει να δώσει μια ικανοποιητική απάντηση για το θέμα εντός 2 μηνών, αλλιώς η Κομισιόν μπορεί να παραπέμψει και αυτό το θέμα στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

Παράλληλα, η Ελλάδα κατηγορείται πως δεν έχει ενσωματώσει καθόλου στη νομολογία της κοινοτική οδηγία η οποία έχει ως σκοπό να διευκολύνει τις ηλεκτρονικές πληρωμές, και η οποία εκτός των άλλων διασφαλίζει πως όλες οι σχετικές εσωτερικές πληρωμές ή πληρωμές σε ευρώ πρέπει να διεκπεραιώνονται το πολύ εντός μιας ημέρας από τη στιγμή που δίνεται η σχετική εντολή.

Και σε αυτή την περίπτωση, αν η Κομισιόν δε λάβει μια ικανοποιητική απάντηση εντός 2 μηνών, μπορεί να προσφύγει εναντίον μας το Ευρωδικαστήριο.
tiresias

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Γιώργος Παπανδρέου: “Το πολιτικό μας σύστημα δεν είναι ανεξάρτητο από κάθε λογής συμφέροντα”.



Ο Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας σήμερα στη Βουλή σε ερώτηση του Αντώνη Σαμαρά για την κερδοσκοπία στην αγορά ελληνικών ομολόγων, είπε, μεταξύ άλλων στη δευτερολογία του και τα εξής, τα οποία θεωρούμε πολύ σημαντικά:

«……Βρισκόμαστε σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας. Όλα αυτά είναι συμπτώματα μιας βαθύτερης κρίσης με το πολιτικό σύστημα στο επίκεντρό της. Ένα σύστημα που δεν είναι ανεξάρτητο από κάθε λογής συμφέροντα. Χρέος μας είναι να αλλάξουμε ριζικά αυτό το πολιτικό σύστημα. Να καταρρίψουμε τη λογική που λέει φταίνε και οι 300 της Βουλής. Αυτό κάνουμε εμείς. Φέρνουμε αλλαγές και ανατροπές. Περιμένω απ’ εσάς να συμβάλλετε…»Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Μαθήματα για ασφαλή χρήση του διαδικτύου στα σχολεία


Μαθήματα για ασφαλή χρήση του διαδικτύου θα κάνουν, πολύ σύντομα, οι μαθητές στα σχολεία. Σχετικό μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας, η υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου, ο καθηγητής Παιδιατρικής και Διευθυντής της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ) της Β΄Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Π. & Α. Κυριακού, Δημήτρης Καφετζής, και η...
επιστημονική υπεύθυνη της ΜΕΥ και λέκτορας Παιδιατρικής - Εφηβικής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Άρτεμις Τσίτσικα.

Η κ. Διαμαντοπούλου δήλωσε: «Ψηφιακό σχολείο χωρίς ταυτόχρονα να συνδυαστεί με την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών και με τη σαφή γνώση και των προβλημάτων του διαδικτύου δεν είναι μια συνεκτική πολιτική».

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε σειρά δράσεων με στόχο το ασφαλές διαδίκτυο, όπως για παράδειγμα προβλέπονται διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων απευθυνόμενα σε εκπαιδευτικούς, δημιουργία ολιγοσέλιδου ηλεκτρονικού υλικού με χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου κ.λπ.
troktiko
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

ΜΠΛΑΚ ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΑΕΙ 2 ΕΥΡΩ...

Χθες σταμάτησα σ' ένα βενζινάδικο και ζήτησα 10 ευρώ βενζίνη.
Κι ο βενζινάς με ρώτησε:

Είναι μεγάλος ο λεκές;


Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Απέχουν από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι στις 7 και 8 Ιουνίου και στις 16 και 17 Ιουνίου


Δύο νέες διήμερες αποχές σχεδιάζουν οι δικηγόροι της Αθήνας στις 7 και 8 Ιουνίου και στις 16 και 17 Ιουνίου όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Οι δικηγόροι διαμαρτύρονται για το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το θέμα των γραμματίων προείσπραξης.
news247
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Κοντά στη δημιουργία τεστ για τη διάγνωση του αυτισμού


Επιστήμονες από τη Βρετανία και την Αυστραλία ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν ένα ξεχωριστό χημικό «αποτύπωμα» που παράγει ο μεταβολισμός των αυτιστικών και μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία για πρώτη φορά ενός απλού τεστ ούρων με το οποίο θα καθορίζεται αν ένα παιδί πάσχει από αυτισμό.

Μέχρι σήμερα μια σίγουρη διάγνωση του αυτισμού δεν γίνεται παρά μόνο όταν το παιδί γίνει τουλάχιστον 18 μηνών και συνήθως συμβαίνει πολύ αργότερα και όπως τονίζουν οι επιστήμονες μια νέα μέθοδος έγκαιρης διάγνωσης μέσω ενός τεστ ούρων θα βοηθούσε σημαντικά στην έγκαιρη αντιμετώπιση της νόσου.

Σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο, η ομάδα των ερευνητών, υπό τον καθηγητή Τζέρεμι Νίκολσον, επικεφαλής του τμήματος χειρουργικής και καρκίνου του Imperial College του Λονδίνου, σε συνεργασία με συναδέλφους του από το πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας, δημοσίευσαν την εργασία τους στο περιοδικό "Journal of Proteome Research" της Αμερικανικής Χημικής Εταιρίας και παρουσιάζουν τα πρώτα στάδια μια νέας μεθόδου, αν και, όπως δήλωσαν, η δημιουργία ενός κανονικού τεστ ούρων θα πάρει ακόμα αρκετά χρόνια για να τελειοποιηθεί.

Σημειώνεται ότι ο αυτισμός πλήττει περίπου έξι έως επτά παιδιά στα χίλια διεθνώς, με συμπτώματα που ποικίλουν (μειωμένες κοινωνικές ικανότητες, επαναληπτικές συμπεριφορές, δυσκολία έκφρασης συναισθημάτων, αποφυγή φυσικής διαπροσωπικής επαφής κ.α.). Αν και η πάθηση, για την οποία δεν υπάρχει ακόμα θεραπεία, υπάρχει συνήθως εκ γενετής, η διάγνωσή της είναι δύσκολη και καθυστερεί, επειδή τα συμπτώματά της συγχέονται με άλλα προβλήματα συμπεριφοράς.

Η κυρίαρχη σήμερα μέθοδος διάγνωσης περιλαμβάνει μια μακρά διαδικασία τεστ κοινωνικών ικανοτήτων, επικοινωνιακών, αλλά και φαντασίας. Οι άνθρωποι με αυτισμό συνήθως πάσχουν από γαστρεντερικά προβλήματα, τα οποία πηγάζουν από μια διαφορετική βακτηριακή σύνθεση στο έντερό τους. Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμα κατανοήσει πώς συνδέονται αυτές οι εντερικές διαταραχές με τον αυτισμό, αλλά η σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο παράγοντες είναι υπαρκτή.

Ο διακριτός τρόπος με τον οποίο το σώμα των αυτιστικών μεταβολίζει αυτή την μοναδική μικροβιακή εντερική "χλωρίδα" τους, δημιουργεί μια ειδική χημική "υπογραφή" στα ούρα τους. Χρησιμοποιώντας την τεχνική της φασματοσκοπίας, οι ερευνητές ανέλυσαν τα ούρα παιδιών τριών έως εννέα ετών και κατάφεραν να διαγνώσουν σωστά ποια από αυτά ήσαν αυτιστικά και ποια όχι.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παρελθόν το εφάπαξ για τους δημοσίους υπαλλήλους?


Ο διοικητής του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, έκανε μια αποκάλυψη-βόμβα στην εκπομπή του Γ. Αυτιά “Καλημέρα”.

“Αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, φοβάμαι ότι...

πάρα πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα πάρουν εφάπαξ”.

Όταν ρωτήθηκε πόσοι υπάλληλοι υπολογίζει ότι θα χάσουν το εφάπαξ, είπε πως σε 2 με 3 χρόνια θα ανέλθουν στις 140.000 !

Ο Διοικητής του Ταμείου είπε πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν 20.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης, για την ικανοποίηση των οποίων απαιτούνται 900 εκατομμύρια.

“Προβλέπω ότι τα επόμενα χρόνια θα παραιτηθούν πάνω από 40.000 δημόσιοι υπάλληλοι, οι εισφορές βαίνουν μειούμενες και μπορούν να καλύπτουν μόνον το 20-30% των όσων φεύγουν”, είπε χαρακτηριστικά ο διοικητής του ΤΠΔΥ.Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
κafeneio

ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο


ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο Σάββατο 5 Ιουνίου 2010 11 πμ στην Πλατεία Κοτζιά Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ

Για απόπειρα ποινικοποίησης των αγώνων κάνει λόγο η ΑΔΕΔΥ σε ψήφισμα που εξέδωσε σχετικά με τη συστηματικές – όπως καταγγέλλει - κατασταλτικές συλλήψεις που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα πριν και μετά...
συλλαλητήρια ή απεργιακές συγκεντρώσεις.
«Η ποινικοποίηση των αγώνων και η καταστολή με διάφορους τρόπους και με τόνους δακρυγόνων, δεν πρόκειται να αναστείλουν, να κάμψουν την απόφαση των μισθωτών, των συνταξιούχων, των ανέργων, των νέων για συνέχεια και κλιμάκωση της συλλογικής τους δράσης», αναφέρεται στο ψήφισμα.
Παράλληλα, η διοίκηση της ΑΔΕΔΥ δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις ενάντια στην ανατροπή των βασικών εργασιακών, ασφαλιστικών, κοινωνικών κατακτήσεων και δικαιωμάτων, ενώ απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στα αυριανά συλλαλητήρια και τη συγκέντρωση που διοργανώνει στις 11 το πρωί στην Πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο.Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Οι καραμέλες της ντροπής

Δυo καραμέλες πιπιλάνε τον τελευταίο καιρό κάποιοι που είναι -είτε περνιούνται για- διαμορφωτές της κοινής γνώμης, ακόμα και για πνευματικοί ταγοί. Η πρώτη αφορά τη συλλογική ευθύνη των Ελλήνων για τη σημερινή κατάντια. «Όλοι δεν κλέψαμε» ρωτάνε «ποιος λίγο, ποιος πολύ την εφορία; Όλοι δεν ενισχύσαμε στην πράξη αισχρούς θεσμούς όπως το φακελάκι ή το γρηγορόσημο; Όλων μας η.. αδρεναλίνη δεν εκτινάχθηκε στα ύψη με τους Ολυμπιακούς Αγώνες; Εμείς, εν τέλει, δεν αναδείξαμε δια της ψήφου μας τις ηγεσίες που οδήγησαν το εθνικό σκάφος στα βράχια; Ας κάτσει λοιπόν τώρα ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και ας κωπηλατήσει αγόγγυστα μέχρι το τέλος της ζωής του, αφού πρώτα αυτομαστιγωθεί και ικετέψει γοερά τη συγγνώμη των ουρανών ή έστω των παιδιών του…»

Τέτοια αντίληψη δεν επικράτησε ούτε

μετά από τη συντριβή του Τρίτου Ράιχ. Κανένας δεν κατέστησε τον ταπεινό θείο Γιόχαν απ’το Ντύσσελντορφ συνένοχο του Αδόλφου Χίτλερ, όπως συμβαίνει σήμερα με τον μπάρμπα Μήτσο από τα Γρεβενά, που υποδεικνύεται αν όχι ως η ρίζα του κακού, ως η αναγκαία τουλάχιστον προϋπόθεσή του, εφόσον δεν αντέδρασε εγκαίρως στη σαπίλα. Τι δεν αντέδρασε; Ενσωματώθηκε σε αυτήν, ροκανίζοντας στο μέτρο των δυνάμεων του τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις! Όφειλε δηλαδή ο μπάρμπα Μήτσος απ’τα Γρεβενά να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες (που τραγουδούσαν επί τριάντα χρόνια στη διαπασών) και να κάνει το κορμί του κυματοθραύστη της διαφθοράς…

Αν πεις δε για την κόρη του, εκείνη κι αν ευθύνεται για τη χρωκοπία του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων: Παρέδιδε επί χρόνια ιδιαίτερα μαθήματα έναντι δεκαπέντε ευρώ την ώρα δίχως να κόβει αποδείξεις! Η δήλωση εισοδήματός της ήταν σχεδόν μηδενική. Τόλμησε να πιστέψει –ποια; η θυγατέρα ενός επαρχιώτη μικρεμπόρου- πως δικαιούται να’χει το αυτοκινητάκι της, να βγαίνει κάπου-κάπου για ποτό, να πηγαίνει διακοπές. Έχαψε –οποία αφέλεια- το παραμύθι της «ισχυρής Ελλάδας», που έχει οριστικά ξεφύγει απ’τη μιζέρια του παρελθόντος. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να πεινάσει, για να μάθει να μην εμπιστεύεται πλέον κανέναν. Ούτε καν τον εαυτό της.


Θα ισχυριζόμουν πως η καραμέλα της συλλογικής ευθύνης είναι ό,τι πιο ισοπεδωτικό και άρα πρόστυχο: Εξομοιώνει ηθικά τον εγκληματία μεγαλοπρομηθευτή του δημοσίου και τον πολιτικό συνέταιρό του με τον απλό πολίτη-μικροπαραβάτη. Επιμερίζει την ενοχή. Όλοι μαζί να ριχτούμε στην κόλαση. (Κάποιοι, τυχαία είτε μοιραία, θα πέσουν στα μαλακά…) Και όλοι να λάβουμε άφεση αμαρτιών, εάν κάποτε γυρίσει ο τροχός.


Θα το ισχυριζόμουν άμα δεν υπήρχε η δεύτερη καραμέλα: Το να βαφτίζεται γενικώς και αδιακρίτως η κρίση ευκαιρία και να παρουσιάζονται τα εξουθενωτικά μέτρα περίπου σαν τις αναζωογονητικές αφαιμάξεις που πραγματοποιούσαν οι μεσαιωνικοί γιατροί. «Η φτώχεια» σε διδάσκουν «θα μας συνεφέρει. Θα μας βγάλει από τον καταναλωτικό λήθαργο. Θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά μας. Σε χαλεπούς άλλωστε καιρούς δεν μεγαλουργήσαμε;»


Δεν χρειάζεται να είσαι φωστήρας της ιστορίας ή της κοινωνιολογίας για να τους απαντήσεις πως όχι: Η φτώχεια δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν. Φτώχεια σημαίνει λιγότερες επιλογές, μικρότερη ελευθερία. Ο φτωχός δεν μπορεί ούτε να ταξιδέψει ούτε να σπουδάσει ούτε καν να χωρίσει. Τα φτηνά προϊόντα -υλικά και πνευματικά- είναι πλην εξαιρέσεων και φτηνιάρικα. Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες, στοχαστές, επαναστάτες σπανίως πένονταν. Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι ζούσε τυχοδιωκτικά αλλά μποέμικα, κάνοντας αρπαχτές από φεουδάρχες. Ο Κάρολος Μαρξ δεν θα’χε ποτέ γράψει το «Κεφάλαιο», εάν δεν τον υποστήριζε ο βιομήχανος Ένγκελς. Το ταλέντο ενός παιδιού που γεννιέται στην ένδεια, κατά κανόνα πάει στράφι. Και αν όντως σε περιόδους βαθιάς κρίσης καταγράφονται υπερβάσεις, ηρωισμοί, παλλαϊκή ανάταση, αυτό συμβαίνει διότι προβάλλεται και υπηρετείται το όραμα ενός καλύτερου μέλλοντος, μιάς κοινωνίας πιο δίκαιης, απαλλαγμένης σίγουρα από τη φτώχεια.


Στη ζοφερή συγκυρία που μας έλαχε, έχουμε επείγουσα ανάγκη –προτού κατασπαράξει ο ένας τον άλλον- από ένα πειστικό σχέδιο ανάκαμψης, μία ρεαλιστική ελπίδα, μια καινούργια αφήγηση. Και πάντως όχι από τύπους που κουνάνε αφ’υψηλού το δάχτυλο και μας κερνάνε καραμέλες-χρυσωμένα χάπια, τόσο ωφέλιμα κι ανακουφιστικά όσο και το αλάτι πάνω στην πληγή.
του Χρήστου Χωμενίδη protagon.gr

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ...


Τα βραβεία KAVLI στους τομείς της αστροφυσικής, των νανοεπιστημών και των νευροεπιστημών. Πατήστε εδώ Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Μετέωροι οι εκπαιδευτικοί που δικαιούνται άδειες για μεταπτυχιακές σπουδές

Το Υπουργείο με την αρ. πρωτ. 61004/ Δ1, 28 -5 -2010 εγκύκλιό του, αποκλείει κατηγορηματικά τη χορήγηση κάθε νέας άδειας υπηρεσιακής εκπαίδευσης για τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2010 -2011, ενώ επιτρέπεται μόνο η ανανέωση αδειών που έχουν ήδη χορηγηθεί. Το Υπουργείο επικαλούμενο το Πρόγραμμα Σταθερότητας, ουσιαστικά στερεί τη δυνατότητα να επωφεληθούν του δικαιώματος εκπαιδευτικής άδειας για εκπόνηση μεταπτυχιακών σπουδών, εκπαιδευτικοί που σύμφωνα με το νόμο πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα για να τη διεκδικήσουν. Με την εγκύκλιο αυτή, η οποία εκδίδεται μόλις λίγους μήνες πριν την έναρξη του επόμενου ακαδημαϊκού έτους, πολλοί εκπαιδευτικοί που έχουν ήδη πετύχει σε εξετάσεις μεταπτυχιακών περιέρχονται σε δύσκολη θέση, ενώ γενικότερα αποθαρρύνονται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Επειδή, η περικοπή αυτή έρχεται σε αντίθεση με τη διακηρυχθείσα ως γενική πολιτική του Υπουργείου, που στο πλαίσιο του τελευταίου νόμου για την Παιδεία διακήρυξε το ενδιαφέρον του για την μόρφωση και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών,

Επειδή, οι πιστώσεις για τις εκπαιδευτικές άδειες αποτελούν μία επένδυση για το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα,

Ερωτάται η κ. Υπουργός:

1. Προτίθεται να ακυρώσει τη συγκεκριμένη εγκύκλιο και να χορηγήσει τις απαραίτητες πιστώσεις για την ικανοποίηση των αιτήσεων για εκπαιδευτικές άδειες, όπου οι υποψήφιοι πληρούν τις αναγκαίες από το νόμο προϋποθέσεις;

Ο ερωτών βουλευτής

Τάσος ΚουράκηςΕδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ


Παρακολουθώντας κατά διαστήματα το χάρτη επισκεψιμότητας του ιστολογίου έχω εντοπίσει με ευχαρίστηση φίλους, αναγνώστες από ευρωπαϊκές χώρες, από Κύπρο, από ΗΠΑ και έναν επισκέπτη από κάποια περιοχή της Δ. Αφρικής. Θα ήμουν ευγνώμων, αν μου έστελναν κάποιο mail ή σχόλιο. Ευχαριστώ πολύ. Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

ΠΟΤΕ ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ;


α) Οι επιταγές σφραγίζονται την 8η εργάσιμη μέρα όπως και πριν
β) Αυτό που άλλαξε είναι ότι πλέον η αναγγελία των σφραγισμένων στον Τειρεσία γίνεται σε 30 ημέρες από 7 που ήταν πριν.

Πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη κι αν σε σφραγίσουν την 5η μέρα , έχεις μπροστά σου 30 ημέρες από την ημερομηνία της σφράγισης ώστε να την εξοφλήσεις , να επιστρέψεις το σώμα στην τράπεζα σου και να ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ στον Τειρεσία .

Το πρόβλημα που ίσως δημιουργηθεί στο μέλλον είναι , η τράπεζα σου να μην σου χορηγεί τόσο εύκολα μπλοκ επιταγών, σε σχέση με ότι έκανε πριν.
Ούτως ή άλλως όμως καλό θα είναι να αρχίσεις /αρχίσουμε να λειτουργούμε με την λογική ότι σε λίγο καιρό ΔΕ θα κυκλοφορούν επιταγές στην αγορά, επειδή οι μισοί θα είμαστε ήδη σφραγισμένοι και στους άλλους μισούς δε θα δίνουν μπλοκ οι τράπεζες.

Αν υπάρχουν τράπεζες βέβαια....
anopetraΕδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ- ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΥΣΠΕ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

Δείτε τα ονόματα των εκπαιδευτικών που τοποθετούνται στα οργανικά κενά των σχολικών μονάδων της Β΄Δ/νσης Π.Ε Αθήνας (βελτίωση θέσης ή τοποθέτηση.)


Αν δίπλα από το όνομα ενός συναδέλφου, η στήλη "ΟΡΓΑΝΙΚΗ" είναι κενή, σημαίνει ότι ο συνάδελφος είτε παραμένει στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ, είτε δεν πήρε μετάθεση και παραμένει στην οργανική θέση που κατέχει σήμερα.

Επώνυμο Όνομα Κωδικός Ειδικότητας Οργανική
ΑΓΑΛΙΑΝΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΕ11
ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕ60
ΑΓΓΕΛΗ ΗΛΙΑΝΑ ΠΕ70
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΕ60 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ)
ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΩ ΑΛΕΞ ΠΕ16.01
ΑΔΑΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΑΖΟΥΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕ60
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ70
ΑΪΔΙΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΕ70
ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ60 8ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΠΕ11
ΑΛΕΞΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΠΕ06 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΥΚΗ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΑΛΕΦΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΑΛΗΔΡΟΜΙΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΕ60
ΑΜΑΡΑΝΤΗΓΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΕ70
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΕ11
ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ ΠΕ06 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΡΘΑ ΠΕ06
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ60
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ70
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70 13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΕ70 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ70
ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕ11 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ60 9ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ60
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ70
ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΠΕ06
ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΕ70
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΛΛΗ ΠΕ70 ΔΗΜ. ΣΧ. ΖΑΝΝΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΚΑΛΗΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΚΑΛΗ)
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ ΠΕ70
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΕ60 12ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ60 10ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕ70
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ11
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70
ΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ06
ΑΡΒΑΝΙΤΑ ΑΡΓΥΡΩ ΠΕ70
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΟΛΓΑ ΠΕ60
ΑΡΓΥΡΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΑΡΓΥΡΙΑΔΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΠΕ70
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΥΣΣΑ ΠΕ70 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ70
ΑΡΚΟΥΔΕΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΠΕ70
ΑΡΧΑΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ16.01
ΑΣΠΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕ06 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΑΣΠΡΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ16.01
ΒΑΓΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΕ70
ΒΑΘΙΣΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕ06
ΒΑΜΒΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ16.01
ΒΑΝΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ70
ΒΑΡΣΑΜΗ ΤΑΣΙΑ ΠΕ11
ΒΑΡΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ70 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΕ70
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΖΗΝΟΒΙΑ ΠΕ70
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ60
ΒΑΣΙΛΙΚΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ70
ΒΑΣΙΛΟΝΙΚΟΛΟΥ ΠΕΠΗ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕ70
ΒΑΣΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ06 15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ60 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΒΑΧΑΤΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ70
ΒΕΜΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ70
ΒΕΡΒΕΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΠΕ70
ΒΕΡΒΕΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ70
ΒΕΡΙΓΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΕ60 7ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
ΒΕΡΡΟΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ60 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΒΙΤΣΙΚΟΥΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70 12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ-ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΒΙΤΤΩΡΗ ΣΟΦΙΑ ΠΕ70 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΒΛΑΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ06
ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ70
ΒΛΑΧΟΥΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ70
ΒΟΡΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΒΟΤΣΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΕ70
ΒΟΥΪΔΑΣΚΑΚΗ ΡΟΔΑΝΘΗ ΠΕ70
ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ60
ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ70
ΒΡΥΩΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ60 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ)
ΓΑΛΑΝΗ ΑΝΘΗ ΠΕ11
ΓΑΛΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ60
ΓΑΛΑΝΗ ΑΝΝΑ ΠΕ60
ΓΑΛΑΝΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΕ70
ΓΑΛΙΩΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ60 6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
ΓΑΛΟΥΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ70 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥ ΝΙΚΗ ΠΕ06
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΠΕ70
ΓΕΡΟΥΚΗ ΣΟΦΙΑ ΠΕ70
ΓΕΡΟΥΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ60
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΠΕ70
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ70 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ70 12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ-ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ60
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΡΩΞΑΝΗ ΠΕ60
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΙΑ ΠΕ06 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ70
ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ70
ΓΙΑΝΝΕΑ ΘΕΩΝΗ ΠΕ60
ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΩ ΠΕ60 6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ06
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ06
ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ60 11ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ ΔΑΦΝΗ ΠΕ70
ΓΙΟΥΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ06
ΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕ70
ΓΚΙΖΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕ70 16ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΓΚΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ11
ΓΚΟΛΦΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΠΕ06
ΓΚΟΥΒΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΕ70
ΓΚΟΥΝΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ60
ΓΚΟΥΤΕΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ70 14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΟΡΓΟΓΕΤΑ ΦΑΝΗ ΠΕ60 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΟΥΖΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ70
ΓΟΥΡΝΑ ΑΚΡΙΒΗ ΠΕ70
ΓΡΑΨΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ06 16ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΙΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
ΓΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ70
ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΠΑΓΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΔΑΒΗ ΟΛΓΑ ΠΕ16.01
ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (ΚΡΥΣΤΑΛΛΕΙΟ)
ΔΑΡΟΥΣΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ06
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΕ60
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΕ70
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΠΕ70
ΔΕΔΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ60 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΔΕΔΕ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΠΕ60 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ)
ΔΕΔΕ ΖΩΗ ΠΕ60
ΔΕΛΗΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ ΠΕ70
ΔΕΡΒΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ60
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ11
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΕ70 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΕ70
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΠΕ70
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΕ60 12ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΔΗΜΙΖΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΠΕ60 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ70
ΔΟΓΡΑΜΜΑΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70
ΔΟΥΒΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΕ06
ΔΟΥΔΟΥΝΤΣΑΚΗ ΡΟΔΟΠΗ ΠΕ11
ΔΟΥΚΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΠΕ70
ΔΟΥΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ70
ΔΡΑΓΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ60 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΡΑΚΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΔΡΙΤΣΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΕ60
ΔΡΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΠΕ70 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Μ. ΚΟΥΤΣΟΦΤΑΣ Α. ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ)
ΔΡΟΥΓΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ16.01




ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΠΕ70
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΖΑΡΜΠΟΥΤΗ ΑΡΙΣΤΗ ΠΕ70
ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΕ70
ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΠΕ70 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΖΕΡΒΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ70 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΖΕΡΓΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ ΠΕ70 16ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΖΕΥΚΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΖΗΛΗΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ70
ΖΗΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ60 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
ΖΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ11
ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΖΟΥΛΙΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ70
ΖΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕ60
ΖΟΥΜΠΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ (ΖΕΚΑΚΕΙΟ)
ΖΟΥΡΙΔΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ60
ΖΥΜΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ16.01
ΗΛΙΑΚΗ ΑΙΜΙΛΙΑ ΠΕ70
ΘΕΜΕΛΗ ΙΟΥΣΤΙΝΑ-ΤΑΤIANA ΠΕ70
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Ή ΚΑΝΑΒΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΠΕ11
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ60
ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ70
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ60
ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕ60
ΘΩΜΑΪΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ60
ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ ΠΕ60
ΙΩΣΗΦ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΕ70
ΚΑΒΑΚΑ ΦΟΙΒΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΚΑΒΒΑΘΑ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ60
ΚΑΒΟΥΡΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΚΑΛΑΘΑ ΑΡΓΥΡΩ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ70
ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΚΑΛΑΤΖΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΕ60
ΚΑΛΛΙΒΩΚΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ ΠΕ06
ΚΑΛΛΙΩΡΗ ΣΟΦΙΑ ΠΕ60
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕ06
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕ11
ΚΑΛΟΓΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΚΑΛΠΑΞΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ70
ΚΑΜΠΟΛΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΕ70
ΚΑΝΑΚΗ ΘΕΟΓΝΩΣΙΑ ΠΕ70 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΑΝΑΚΗ ΑΝΝΑ ΠΕ16.01
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΕ60 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ70 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΚΑΠΙΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70
ΚΑΠΡΙΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕ11
ΚΑΡΑΒΑΤΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ70
ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΕ70
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ06
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΕ60
ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ60
ΚΑΡΑΚΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ60 12ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΚΑΡΑΚΟΥΛΑΚΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ60
ΚΑΡΑΛΗ ΒΑΓΙΩ ΠΕ60 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΩΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ70 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΥΚΗ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΕ60 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ)
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕ70 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΚΑΡΑΝΤΑΛΗ ΖΩΗ ΠΕ70 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΚΑΡΑΣΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ70 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΕ70
ΚΑΡΒΕΛΑ ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΣΙΑ ΠΕ70
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ11
ΚΑΡΓΙΩΤΟΥ ΟΛΓΑ ΠΕ70
ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΚΑΡΕΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ70
ΚΑΡΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕ70 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΚΑΡΣΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ06 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΚΑΡΥΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ70
ΚΑΡΥΩΤΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ ΠΕ70
ΚΑΣΣΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΕ70
ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΕ70
ΚΑΣΤΙΖΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΑΣΤΡΙΤΣΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΕ11
ΚΑΤΡΑΚΑΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ70
ΚΑΤΣΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΚΑΤΣΑΠΗ ΑΡΙΣΤΕΑ ΠΕ70
ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΠΕ60
ΚΑΤΣΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕ70
ΚΑΤΣΙΚΑΒΕΛΗ ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΕ70
ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕ60 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΚΑΤΣΟΥΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΚΑΨΩΜΕΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ70
ΚΕΛΑΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ06 17ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΚΕΣΟΥΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ11
ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ70
ΚΕΦΗ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΠΕ60 9ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΚΙΟΥΛΜΠΑΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ60
ΚΙΟΥΣΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΕ60
ΚΙΤΣΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΚΛΑΔΑ ΣΟΦΙΑ ΠΕ70
ΚΛΑΨΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ70
ΚΛΩΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ60
ΚΟΙΛΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕ70
ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ ΠΕ70
ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΠΕ70
ΚΟΚΟΒΕ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΕ11
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ70
ΚΟΚΟΡΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΕ70
ΚΟΚΟΡΟΜΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ70
ΚΟΚΟΤΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΕ60
ΚΟΛΛΑΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ60 5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΟΛΛΙΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΚΟΛΟΒΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ60 10ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΚΟΛΟΒΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΕ60
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΠΕ60
ΚΟΝΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ60 9ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΟΝΤΟΔΙΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕ70 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΚΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ11
ΚΟΝΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ60
ΚΟΡΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΕ60
ΚΟΡΟΜΠΕΛΗ ΑΝΝΑ ΠΕ70
ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ06
ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΠΕ60 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
ΚΟΣΚΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΑ ΠΕ70
ΚΟΣΚΟΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕ60 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕ11
ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ60
ΚΟΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70
ΚΟΤΣΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓ ΠΕ70
ΚΟΤΣΙΡΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ70
ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ70 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΧΕΛΜΕΙΟ)
ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΠΕ70
ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΑΛΙΚΗ ΠΕ70
ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ70
ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ70
ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΕ70
ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70
ΚΟΥΡΕΤΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
ΚΟΥΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕ70
ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΠΕ60 5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΕ70
ΚΟΥΡΟΥΣΗ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕ16.01
ΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ16.01
ΚΟΥΣΟΥΡΑΚΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΕ60
ΚΟΥΤΑΛΗ ΖΩΗ ΠΕ70
ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΧΡΥΣΗ ΠΕ60 7ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΝ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ06 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ06
ΚΟΨΙΔΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ16.01
ΚΡΑΝΙΩΤΟΥ ΑΝΝΑ ΠΕ06
ΚΡΕΤΣΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ60
ΚΡΙΘΙΝΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΕ70 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΚΡΟΝΓΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕ70
ΚΥΝΗΓΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕ60
ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗ ΜΑΡΟΥΛΑ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΕ70
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ70 ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70 15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΓΙΩΡΓΙΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ11
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΕ60
ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΚΩΤΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕ60 23ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΩΤΣΗ ΑΓΑΘΗ ΠΕ60
ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ70 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
ΚΩΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΕ70
ΚΩΤΣΙΩΡΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΠΕ70
ΚΩΦΙΔΗ ΟΛΓΑ ΠΕ60
ΛΑΔΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΧΡΥΣΑ ΠΕ11
ΛΑΛΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ60
ΛΑΜΠΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑΞΙΑ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΥΚΗ
ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΕ70
ΛΑΤΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΕ70 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΛΕΚΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70
ΛΕΚΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ70
ΛΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ60
ΛΕΡΤΑ ΚΩΝ/ΝΑ ΠΕ60 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΛΕΥΚΙΜΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΛΙΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΛΙΑΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕ16.01
ΛΙΑΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕ11
ΛΙΑΡΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΛΟΓΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΛΟΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ60
ΛΟΥΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ70
ΛΟΥΝΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕ16.01
ΛΥΓΚΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ70 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΜΑΓΚΑΒΕΤΣΟΥ ΙΣΜΗΝΗ ΠΕ60 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ70 15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΜΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ70
ΜΑΚΑΛΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΕ06 15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΑΚΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΜΑΚΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΕ70
ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΕ70
ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ-ΜΑΝΟΥΡΗ ΘΕΑΝΩ ΠΕ06
ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΖΩΗ ΠΕ06 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΜΑΜΑΚΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΥΚΗ
ΜΑΜΑΛΟΥ ΑΛΚΜΗΝΗ ΠΕ70
ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΠΕ70
ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΕ16.01
ΜΑΝΙΝΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕ60
ΜΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ70
ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ70
ΜΑΝΤΑΙΟΥ ΜΕΡΟΠΗ ΠΕ70 14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΑΝΤΕΛΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΠΕ60
ΜΑΝΤΖΑΦΛΑΡΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΠΕ11
ΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΠΕ60
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ60
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΟΦΙΑ ΠΕ60
ΜΑΡΕΤΣΗ ΙΟΥΛΙΑ ΠΕ70
ΜΑΡΚΑΤΟΥ ΧΡΥΣΗΙΣ ΠΕ06
ΜΑΡΤΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ70 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ ΠΕ70 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΥΚΗ
ΜΑΤΖΑΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ60 ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΚΑΛΗ
ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ70
ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ06
ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΛΕΙΩ ΠΕ70
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΕ60
ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΠΕ70
ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ06 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕ70
ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΜΑΥΡΟΜΥΤΗ ΖΩΗ ΠΕ60 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΥΚΗ
ΜΑΥΡΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ70
ΜΕΛΙΣΣΑΡΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΠΕ16.01
ΜΕΛΙΣΣΑΡΗ ΜΟΥΖΕΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΕ16.01
ΜΕΝΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΜΗΛΑΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70
ΜΗΛΙΟΥΛΗ ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΠΕ70
ΜΗΛΙΩΤΟΥ ΧΡΥΣΑ ΠΕ60
ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ16.01
ΜΗΤΡΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ16.02
ΜΗΤΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΕ70
ΜΗΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ11
ΜΗΤΣΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΠΕ60
ΜΙΛΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ60
ΜΙΜΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΕ60
ΜΙΜΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ70 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΥΚΗ
ΜΙΝΑΡΔΟΥ ΔΑΦΝΗ ΠΕ60
ΜΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70
ΜΙΣΙΑΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΕ11
ΜΙΧΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ70
ΜΙΧΑΗΛ ΣΟΦΙΑ ΠΕ16.01
ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ60 7ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ70
ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ ΠΕ06
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ70
ΜΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΒΗΘΛΕΕΜ ΠΕ70 13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ70 19ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΟΥΤΑΝΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ70 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΦΙΣΙΑ (ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ)
ΜΟΥΤΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΕ70
ΜΠΑΖΑΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕ70
ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ60 8ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΜΠΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70 17ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΜΠΑΚΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ70
ΜΠΑΛΑΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΜΠΑΛΙΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΜΠΑΛΚΑΜΟΥ ΖΩΗ ΠΕ60
ΜΠΑΛΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΕ70
ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ06
ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ60
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ11
ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ60
ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ60 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ)
ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ06
ΜΠΑΣΜΠΑΝΑΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ11
ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ16.01
ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ70
ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ70
ΜΠΟΓΟΪΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ60
ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70
ΜΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ06 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΦΙΣΙΑ (ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ)
ΜΠΟΛΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ ΠΕ60
ΜΠΟΛΩΤΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ60
ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ60
ΜΠΟΝΤΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΕ70
ΜΠΟΥΒΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΕ11
ΜΠΟΥΓΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70
ΜΠΟΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΑΛΗΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΚΑΛΗ)
ΜΠΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ70
ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ70
ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΖΩΗ ΠΕ60
ΜΠΡΙΑΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ70 14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΜΥΛΩΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ70
ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΜΥΡΣΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑΝΑ ΠΕ70
ΜΥΣΙΡΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ70
ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΕ60
ΜΩΚΑΚΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΕ60 7ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΜΩΡΑΪΤΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΠΕ70
ΝΑΖΟΥ ΘΕΩΝΗ ΠΕ70 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΝΑΚΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕ06
ΝΙΚΗΤΑΪΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕ70
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕ16.01
ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ60
ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΠΗΓΗ ΠΕ60 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
ΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ60
ΝΙΤΣΑ ΑΡΓΥΡΩ ΠΕ70
ΝΤΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ16.01
ΝΤΑΝΤΙΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ60
ΝΤΕΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΕ70 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)
ΝΤΕΛΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ11
ΝΤΖΙΦΕΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ60
ΝΤΟΒΑ ΞΕΝΗ ΠΕ11
ΝΤΟΥΜΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΝΤΟΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕ70 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΝΤΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ70
ΞΑΓΟΡΑΡΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΕ60 5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΞΑΞΙΡΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ60 13ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΞΕΝΑΚΗ ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΠΕ60 5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΞΕΝΟΥ ΣΟΦΙΑ-ΕΡΙΦΥΛH ΠΕ70
ΞΙΦΙΛΙΝΟΥ ΟΛΓΑ ΠΕ16.01
ΞΥΛΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ60
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ60
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ-ΕΛΕ ΠΕ70
ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΕ60
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ06
ΠΑΪΖΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ70
ΠΑΙΝΕΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70
ΠΑΝΑΓΑΚΟΥ ΜΑΡΘΑ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΕ70
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ11
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΕ70
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΠΕ70
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ70
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΠΑΝΑΓΟΥΛΑΚΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΕ70
ΠΑΝΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΕ70
ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ60
ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΝΙΚΗ ΠΕ11
ΠΑΝΤΙΩΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ60
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕ60
ΠΑΠΑΒΡΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ70
ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ60
ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ70
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΠΕ60 16ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ11
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ60 10ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΙΖΑ-ΕΣΘΗΡ ΠΕ11
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΦΗ ΠΕ70
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΘΕΟΝΥΜΦΗ ΠΕ70
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΛΑΣΙΑ ΠΕ70 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ60
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΕ70
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΕ70
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕ70 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ06
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΕ06
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΘΑ ΠΕ16.01
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΙΚΗ ΠΕ70
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΠΕ70
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ70
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΕ60
ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ60
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ70
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΕ70
ΠΑΠΑΚΥΡΙΛΛΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ70
ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΖΩΗ ΠΕ06 ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ)
ΠΑΠΑΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ60
ΠΑΠΑΠΟΥΛΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
ΠΑΠΑΠΟΥΛΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕ60
ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ70 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ70
ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ11
ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΠΕ70
ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕ70
ΠΑΠΠΑ ΜΑΤΡΩΝΑ ΠΕ11
ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ11
ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ60 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ
ΠΑΤΖΙΑ ΛΥΔΙΑ ΠΕ11
ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΠΑΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΟΦΙΑ ΠΕ60
ΠΑΤΣΙΛΙΒΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΠΕ60
ΠΕΙΘΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΕ11
ΠΕΡΓΑΜΑΛΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΕ70 13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΠΕΡΓΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ11
ΠΕΤΡΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ60
ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ60
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΤΙΑΝΗ ΠΕ70
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ70
ΠΕΤΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΕ11
ΠΕΤΣΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ06
ΠΕΤΣΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ60
ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΕ60
ΠΛΕΣΤΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ70
ΠΛΟΥΜΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΕ16.01
ΠΟΛΙΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ60
ΠΟΛΥΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ70 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚΙΑ ΠΕ16.01
ΠΟΝΗΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ70
ΠΟΝΗΡΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΠΟΝΤΙΚΗ ΑΡΓΥΡΩ ΠΕ60
ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ11
ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ70
ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ60
ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑ ΦΡΑΓΚΙΤΣΑ ΠΕ70
ΠΡΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ70 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΠΡΕΚΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΕ60
ΠΩΛ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ60 5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ)
ΡΑΔΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΠΕ16.01
ΡΑΚΟΒΙΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΠΕ70
ΡΑΠΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΕ60
ΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΡΕΝΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70
ΡΕΠΑΝΕΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ70
ΡΕΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΡΙΓΓΑ ΙΣΜΗΝΗ ΠΕ70
ΡΙΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΠΑΓΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΡΙΜΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ60
ΡΟΒΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΡΟΜΠΟΤΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΡΟΥΣΣΟΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗ ΦΑΙΔΡΑ ΠΕ60
ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ70
ΡΟΥΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ ΠΕ70
ΡΥΑΚΙΩΤΑΚΗ ΜΙΛΤΙΝΗ ΠΕ70 ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ)
ΣΑΒΙΟΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΕ70
ΣΑΒΟΥΡΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ60 19ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΑΪΤΗ ΣΟΦΙΑ ΠΕ70
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕ70
ΣΑΚΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕ11
ΣΑΚΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ60
ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ11
ΣΑΝΤΙΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ ΠΕ70
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ ΠΕ70
ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΣΑΡΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΠΕ60
ΣΒΑΡΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΠΕ70
ΣΒΑΡΝΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΕ60
ΣΒΟΛΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΠΕ70 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΣΔΟΓΓΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΕ70
ΣΔΟΓΚΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ ΠΕ70
ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΣΕΛΙΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ60
ΣΕΡΕΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΠΕ60
ΣΙΑΒΕΛΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΣΙΑΚΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΙΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ11
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ16.01
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΧΡΥΣΟΒ ΠΕ70
ΣΙΚΑΛΙΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΘΕΑΝΩ ΠΕ70
ΣΙΝΑΚΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΕ70
ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΕ70 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΚΑΡΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ70
ΣΚΑΡΤΣΙΟΥΝΗ ΣΟΦΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΠΕ60 8ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ)
ΣΚΑΦΙΔΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ11
ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΕ11
ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΠΕ70
ΣΟΡΟΒΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ06 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΟΥΓΛΕ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΣΟΥΔΕΝΙΩΤΗ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ ΠΕ70
ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΣΟΥΡΡΗ ΑΡΙΣΤΕΑ ΠΕ70
ΣΟΥΦΗ ΑΝΝΑ ΠΕ60
ΣΟΦΙΚΙΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ70
ΣΠΕΝΤΖΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ60
ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΕ11
ΣΠΥΡΑΤΟΥ-ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΕ70
ΣΠΥΡΕΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΕ70
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ11
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΠΕ70
ΣΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕ11
ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕ60 8ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΕ60
ΣΤΑΜΙΔΗ ΑΛΕΞΙΑ ΠΕ70
ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΕ60
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΜΑΓΙΑ ΠΕ60 9ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ70 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ60 8ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ)
ΣΤΑΧΤΙΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ60
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ70 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ)
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ70 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ - ΚΑΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΣΤΙΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
ΣΤΟΥΜΠΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ60
ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΚΑ ΠΕ70
ΣΥΡΙΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ60 13ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ)
ΣΦΗΚΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΣΧΟΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕ70
ΣΩΤΗΡΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ70 13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ70
ΤΑΓΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70
ΤΑΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ70
ΤΑΛΑΜΑΓΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ60
ΤΑΞΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ70
ΤΑΡΝΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ70
ΤΑΣΙΟΥΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ60
ΤΑΧΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ70
ΤΕΚΤΟΝΙΔΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΠΕ70
ΤΖΑΒΑΡΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΠΕ70
ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΕ70
ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ ΠΕ60 7ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΤΖΑΝΕΛΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ16.01
ΤΖΑΝΕΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΠΕ11
ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΕ60
ΤΖΙΡΤΖΙΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70
ΤΖΟΥΒΑΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΕ70 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΤΖΩΡΤΖΗ ΘΩΜΑΪΣ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
ΤΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ70
ΤΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΤΟΤΤΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΤΟΥΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ70 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΟΥΝΑΡΕΖΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ60
ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ16.01
ΤΟΥΤΖΙΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΤΟΥΦΕΞΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ06
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ60
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕ70
ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ ΑΝΘΟΥΛΑ ΠΕ06 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΤΣΑΓΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ60 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ)
ΤΣΑΚΗΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΕ60
ΤΣΑΚΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕ11
ΤΣΑΚΛΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ60
ΤΣΑΛΑΓΙΩΡΓΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ60
ΤΣΑΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΤΣΑΜΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ06
ΤΣΑΜΠΑΚΑΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ70 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΤΣΑΜΠΡΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ60
ΤΣΑΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΕ70
ΤΣΑΝΤΙΛΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ16.01
ΤΣΑΟΥΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ60
ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ ΠΕ70
ΤΣΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ60
ΤΣΑΡΑΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΚΛΕΙΩ ΠΕ70
ΤΣΑΡΤΣΑΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ70
ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΠΕ70
ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ11 15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70
ΤΣΕΛΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ60
ΤΣΕΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΕ60
ΤΣΕΡΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΕ70
ΤΣΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ60
ΤΣΙΑΔΗΜΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ70
ΤΣΙΑΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ70 12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΠΕ70 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΣΙΜΠΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕ70
ΤΣΙΡΙΓΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΕ11
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕ60
ΤΣΙΣΜΑΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ70
ΤΣΟΡΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ70
ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ70
ΤΣΩΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕ60
ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ ΠΕ70
ΦΑΣΣΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕ06
ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΕ70
ΦΕΛΕΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΕ70 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
ΦΕΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ06 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΦΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΦΙΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ70 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΦΙΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ ΑΝΝΑ ΠΕ70 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΦΛΟΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ70
ΦΟΥΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ06
ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕ70
ΦΟΥΤΣΗ ΛΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ70
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ70
ΦΡΑΓΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ70 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ (ΖΕΚΑΚΕΙΟ)
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70
ΦΤΕΡΝΙΑΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΕ60
ΦΥΝΤΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ70
ΦΩΝΙΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΦΩΤΙΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕ11
ΧΑΪΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ70
ΧΑΛΔΑ ΒΑΙΑ ΠΕ70
ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ60
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕ70 20ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ70
ΧΑΝΤΖΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ06 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΧΑΡΑΤΣΑΡΗ ΛΟΥΙΖΑ ΠΕ70
ΧΑΡΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ70 14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ
ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΠΑΓΟΥ (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΧΑΡΤΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ70 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΥΚΗ
ΧΑΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ60 7ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΧΑΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ70
ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΠΕ70
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΠΕ60
ΧΑΤΖΗΙΩΣΗΦ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ70
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΛΥΔΙΑ ΠΕ60
ΧΑΤΖΗΠΕΜΟΥ ΧΡΥΣΑ ΠΕ11
ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ70
ΧΑΤΖΟΥΔΗ ΒΑΛΑΣΙΑ ΠΕ60 13ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΧΕΛΙΩΤΗ ΑΛΕΞΙΑ ΠΕ60
ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΕ70
ΧΡΙΣΤΕΛΟΥ ΑΝΝΑ ΠΕ60
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΑΝΝΑ ΠΕ06
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΕ70 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΛΙΤΣΕΙΟ-ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕ70
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕ11
ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΕ70
ΧΡΥΣΙΝΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ60 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ)
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ70 ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ)
ΨΑΡΡΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕ60
ΨΑΡΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70
ΨΙΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΕ70