RSS

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Κατάλογος Μεταλλαγμένων_Απάντηση ομίλου Vivartia

Σε παλαιότερη ανάρτησή μου είχα δημοσιεύσει κατάλογο μεταλλαγμένων προϊόντων. Σήμερα έλαβα μια απάντηση από την εταιρεία Vivartia για το θέμα αυτό. Το ιστολόγιο είναι πάντα ανοιχτό στο διάλογο και την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και ως εκ τούτου η απάντηση της εταιρείας δημοσιεύεται παρακάτω:

Κατάλογος Μεταλλαγμένων_Απάντηση ομίλου Vivartia

Αγαπητέ κ. Δουρούκα,

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον το post σας http://kdouroukas.blogspot.com/2010/05/blog-post_7784.html και κατανοούμε απόλυτα την ανησυχία σας για την ποιότητα και τον τρόπο παραγωγής του φρέσκου γάλακτος. Οφείλουμε ωστόσο να σας ενημερώσουμε πως κυκλοφορούν αναληθείς πληροφορίες σχετικά με τη θέση του Φρέσκου Γάλακτος Δέλτα στις εκθέσεις της Greenpeace.

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο οδηγό καταναλωτών της οργάνωσης (http://www.greenpeace.org/raw/content/greece/press/118523/gmo-guide.html) το φρέσκο γάλα όπως και το γάλα υψηλής παστερίωσης Δέλτα συγκεντρώνουν την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία (10 [Πράσινο προϊόν]) διατηρώντας αυτή τη θέση και από προηγούμενες μετρήσεις-αξιολογήσεις.
Υπενθυμίζουμε πως η έκθεση (Οδηγός καταναλωτών) της Greenpeace σχετικά με τα μεταλλαγμένα προϊόντα ανανεώνεται δύο φορές το χρόνο.
Λόγω της κυκλοφορίας κάποιων κακόβουλων και παραπλανητικών e-mail πρόσφατα και στεκόμενοι υπεύθυνα απέναντι στους καταναλωτές, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τόσο εσάς όσο και τους αναγνώστες σας για την υψηλή ποιότητα του Φρέσκου Γάλακτος και των υπόλοιπων προϊόντων της ΔΕΛΤΑ. Θα σας παρακαλούσαμε θερμά για κάποια δημοσίευση ώστε να ενημερωθούν οι αναγνώστες σας και όσοι πραγματικά ανησυχούν για την ποιότητα του γάλακτος.

Φυσικά για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεση σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου