RSS

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ «θα…παραιτήσει» τον Γκιουλέκα!


Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στη στελέχωση του… υπερκομματικού ψηφοδελτίου του Κ. Γκιουλέκα
«Εγκαταλείπω το κοινοβούλιο…» είπε ο ΝΔκρατης βουλευτής και…ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Γκιουλέκας, σε σχετική εκδήλωση κι οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι παραιτείται άμεσα, προκειμένου απερίσπαστος και χωρίς την κομματική ταμπέλα (κι άλλα βαρίδια, όπως πχ τους αντιδημάρχους του Παπαγεωργόπουλου ) να ασχοληθεί με τα προβλήματα του Μητροπολιτικού Δήμου της Θεσσαλονίκης!

Αμ δε, λάθος κατάλαβαν και να προσέχουν αυτά τα… δισήμαντα που διαβάζουν και ακούν οι ψηφοφόροι. Η αναφορά περί εγκατάλειψης του βουλευτικού εδράνου είναι γενική και αόριστη κι απορώ γιατί δεν έγινε ευκόλως εννοούμενο. «Φεύγει αλλά μέχρι τότε θα μείνει ή μένει για να φύγει όταν πρέπει να φύγει…» όπως σχολίασε στη voria.gr παλιός σύντροφος του Aντώνη Σαμαρά «κι όχι στο παραπέντε συναγωνιστής του προέδρου πριν την καθολική νίκη του…όπως ο κ Γκιουλέκας»

Βεβαίως δεν θα είναι ο πρώτος που θα έχει «δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη». Έτσι έκαναν κι άλλοι υποψήφιοι των κομμάτων εξουσίας και κανείς δεν παραπονέθηκε, «διότι έτσι το έχουν οι βουλευτές «μία σου και μία μου» Όμως, γιατί να πει με τόσο στόμφο ότι εγκαταλείπει τη Βουλή αφού τελικά θα το κάνει μόνο αν εκλεγεί; Γιατί δεν παραιτείται τώρα, για να (τους)… δείξει σε όλους, ότι εννοεί αυτά που λέει περί προσφοράς στην πόλη κι ότι αυτός δεν είναι ανεπάγγελτος όπως… άλλοι του κόμματος κι ότι δεν μπήκε στην πολιτική για να βρει δουλειά και μάλιστα τη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις τον βγάζουν πρώτο και αξεπέραστο;

Οι απαντήσεις αναμένονται, κυρίως μέσω των ΜΜΕ της Αθήνας, όπου ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος δημιούργησε άριστες σχέσεις με τους συναδέλφους, κατά τη σύντομη θητεία του ως υφυπουργός ΜΜΕ στην τελευταία κυβέρνηση Καραμανλή. Όσο για το θέμα της παραίτησης ή μη από τη Βουλή, ο κ Γκιουλεκας ξεκαθάρισε ότι θα παραιτηθεί άμεσα αν τεθεί από το... ΠΑΣΟΚ θέμα ηθικού ασυμβίβαστου για τη διπλή ιδιότητα του! Πιθανότατα αναφέρθηκε στην κυβερνώσα παράταξη, γιατί παρόμοια περίπτωση, δεν φαίνεται να υπάρχει, ούτε να υπήρξε μέχρι τώρα, από πλευράς της νέας ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
voria

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου