RSS

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

OΧΙ «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ» ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!



Ξεκίνησα το group OΧΙ «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ» ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ως μια αντίδραση στα δημοσιεύματα για την επαναφορά των τυχερών ηλεκτρονικών παιχνιδιών από την κυβέρνηση της ΝΔ. Σε αυτή τη προσπάθεια θεωρούσα βέβαιους σύμμαχους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ανθρώπους με ιστορία και μεγάλη προσφορά στην αντιμετώπιση εξαρτήσεων όπως ο Μ. Σκουλάκης. Τελικά η επαναφορά των φρουτακίων δεν έγινε επί ΝΔ. Πάει να γίνει τώρα επί ΠΑΣΟΚ! Τώρα συνεδριάζει ο Πρωθυπουργός με τους Υπουργούς της κυβέρνησης και συζητάνε για την πλήρη απελευθέρωση του τζόγου στη χώρα μας.
Απευθύνω μια έκκληση τις τελευταίες στιγμές πριν ανακοινωθούν οι αποφάσεις:
Μην το κάνετε αυτό κύριε Πρωθυπουργέ. Μην κάνετε τον τζόγο σημαία της Ελλάδας. Μόνο κακό θα προκληθεί. Τα λεφτά που θα πάρετε από τα τυχερά παιχνίδια είναι τα ίδια χρήματα που θα πήγαιναν σε ένα κατάστημα. Είναι κρίμα να καταδικάσετε μια χώρα στη πιο επικίνδυνη εξάρτηση χωρίς να υπάρχει καν ουσιαστικό όφελος. Σταματήστε, ακόμα και αυτή την ύστατη ώρα.

taxalia

Σχόλιο: Από τις σημαντικότερες επισημάνσεις τον τελευταίο καιρό. Μην περάσει στο ντούκου η μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο καζίνο. Υπό τις σημερινές συνθήκες είναι 100% βέβαιος ο πειρασμός για μεγάλους και μικρούς!!! Η απόλυτη παρακμή.
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου