RSS

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Μια πρόταση για να μη γίνεται "ρόμπα" συνεχώς ο στρατός

"Ευτυχώς στις Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων όλων των κλάδων όπου κρίνεται πραγματικά η ασφάλεια και η άμυνα της χώρας, υπάρχει απόλυτη πειθαρχία και απόλυτη ετοιμότητα αντίδρασης. Υπάρχουν όμως κάποιοι χώροι όπου τα πράγματα είναι δυστυχώς πιο χαλαρά.", είπε σήμερα ο ΥΕΘΑ Ε. Βενιζέλος.
Συμφωνούμε κ.Υπουργέ. Είπατε πολύ μεγάλη και ακόμη πιο σωστή κουβέντα.
"Εκεί που κρίνεται η ασφάλεια της χώρας", δηλαδή στον Έβρο, και λοιπές "ζόρικες" μονάδες, υπάρχει πειθαρχία. "Τα πράγματα είναι χαλαρά, σε άλλους χώρους", είπατε, δηλαδή στις μονάδες όπου υπηρετούν τα βύσματα, οι γλειψιματίες.
Ε, ήρθε η ώρα να κάνετε μια ιστορική τομή στη λειτουργία και τη συγκρότηση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Πάρτε όλα αυτά τα βουτυρόπαιδα, από την Αθήνα και τις λουφαδόρικες μονάδες και στείλτε εκεί που πραγματικά υπάρχει πειθαρχία. Στις μονάδες του Κολωνακίου, βάλτε αγροτόπαιδα, από την Καλαμάτα, την Κοζάνη, τα Γιάννενα, το Ρέθυμνο κ.λ.π.

Φτιάξτε τον παρακάτω νόμο που θα λέει:

"Άρθρο 1.

Τέκνα ανώτατων δικαστών, Υπουργών, Βουλευτών, εκδοτών, φυσικών προσώπων που δηλώνουν ετήσιο εισόδημα άνω των 50.000 ευρώ ή είναι ιδιοκτήτες offshor ή κατέχουν ακίνητα, η συνολική επιφάνεια των οποίων ξεπερνά τα 800 τ.μ., ηθοποιοί, μοντέλα, τηλεπαρουσιαστές και τέκνα αυτών, υπηρετούν το σύνολο της θητείας τους, βορείως του Διδυμοτείχου.

Άρθρο 2.

Τέκνα αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων, με εισόδημα κάτω από 20.000 ευρώ ετησίως, υπηρετούν υποχρεωτικά, το σύνολο της θητείας τους, σε μονάδες, που απέχουν λιγότερο από 6 χιλιόμετρα από την πλατεία Κολωνακίου".


Άντε γιατί μας τα χουν πρήξει τα βουτυρόπαιδα και η διαχρονική αδικία σε βάρος των "μη επώνυμων" !

taxalia
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου