RSS

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς μετρό, λεωφορεία

Νέος γύρος ταλαιπωρίας περιμένει το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τις μετακινήσεις του, καθώς την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ έχουν εξαγγείλει 5ωρη στάση εργασίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προωθούμενες αλλαγές στον ΟΣΕ, αλλά και στα άλλα Μέσα Μεταφοράς και ειδικότερα στον ΟΑΣΑ.
Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και αφορά τα Λεωφορεία, το Μετρό, τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, τον Προαστιακό, το Τραμ και τον ΟΣΕ.
Ειδικά για τον ΟΣΕ και τον Προαστιακό, η στάση εργασίας θα επαναληφθεί και την επομένη μέρα, την Πέμπτη, γεγονός που σημαίνει ότι δεκάδες δρομολόγια δεν θα εκτελεστούν.
Στο μεταξύ, αναστέλλει την προγραμματισμένη απεργία πείνας που είχε προγραμματίσει η Ομοσπονδία Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδος για την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, αλλά και την πανελλαδική 48η απεργία για Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, «σε ένδειξη καλής θέλησης».
Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, μετά την επιτυχή συνάντηση που είχε στο υπουργείο Οικονομικών, παρουσία όλων των πλευρών (καπνοβιομηχανία - πρατηριούχοι, αντιπρόσωποι -περιπτερούχοι, καπνοπώλες) με τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη.
News247

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου