RSS

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ- ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΔΕΙΩΝ- ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

Το Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αττικής συνεδρίασε, όπως είχε προγραμματιστεί, σήμερα Τρίτη 7/9/2010 με θέματα συζήτησης μεταξύ άλλων και για τις ανανεώσεις εκπαιδευτικών αδειών. Το συμβούλιο εξέτασε τις αιτήσεις και προχώρησε στην ανανέωση 4 εκπαιδευτικών αδειών,ομόφωνα, ως εξής:
1. Γεράνη Χρυσάνθη (ΠΕ 11,Διδ/κό) 2. Καταγής Βασίλειος (ΠΕ 70,Μετ/κό) 3. Στέφου Αθανασία (ΠΕ 70,Διδ/κό) και 4. Τζανακάκη Παγώνα (ΠΕ 60,Διδ/κό).
Δε χορηγήθηκαν νέες εκπαιδευτικές άδειες, κατά πλειοψηφία (4-1), ενώ υπήρχαν πιστώσεις. Καταλήγοντας σας ενημερώνω ότι η άποψή μου(η οποία έχει κατατεθεί και καταγραφεί στο πρακτικό της συνεδρίασης του σημερινού συμβουλίου) είναι ότι όλοι οι συνάδελφοι που έχουν γίνει δεκτοί από τα Πανεπιστήμια, του εσωτερικού ή του εξωτερικού, πρέπει να διευκολύνονται από την υπηρεσία με τη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας, με την προϋπόθεση ότι έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Αυτό είναι προς όφελος αφενός των εκπαιδευτικών αφετέρου κυρίως για την αναβάθμιση της δωρεάν παρεχόμενης εκπ/σης στα Δημόσια Σχολεία.
Έγινε αναφορά, από μέρους μου, στο συμβούλιο της ανακοίνωσης της Δ.Ο.Ε. (1.6.2010) με αφορμή την περικοπή των νέων εκπαιδευτικών αδειών.
Μετά από αίτηση των συναδέλφων: Κίργινα Σωτήρη και Μπενετάτου Γαλήνης - Μαρίας έγινε η διακοπή της άδειας υπηρεσιακής εκπαίδευσης που τους είχε χορηγηθεί σε προηγούμενο συμβούλιο.
Χορηγήθηκε άδεια χωρίς αποδοχές σε 5 συναδέλφους (αρχικά ονοματεπώνυμου): Ι.Ζ. (ΠΕ 11),Β.Κ.(ΠΕ 16),Μ.Μ.(ΠΕ 70), Π.Σ. (ΠΕ 60) και Ε.Χ. (ΠΕ 70).

Βασίλειος Ματθαίος
Αιρετός Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αττικής
τηλ. 6938174020
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου