RSS

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ιστοσελίδες για εύρεση εργασίας

Ιστοσελίδες για εύρεση εργασίαςwww.kariera.gr Το πρώτο ελληνικό site για εύρεση εργασίας που μετρά 13 χρόνια λειτουργίας. Πέρα απ’ το μεγάλο όγκο καταχωρήσεων, και τις δυνατότητες αναζήτησης μπορείτε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας ενώ παρέχει και την δυνατότητα για εργασία στο εξωτερικό με links σε affiliated sites.
www.skywalker.gr Εύκολη και εξειδικευμένη αναζήτηση τόσο ανά επάγγελμα όσο και ανά γεωγραφική περιοχή. Η επισκεψιμότητά του είναι εντυπωσιακή και αποτελεί πρώτο σημείο αναφοράς για όσους ψάχνουν εργασία στους κλάδους πωλήσεων, leisure, αλλά και corporate.
www.jobseeker.gr Δημοφιλής σελίδα που σας δίνει την δυνατότητα και να δημοσιεύσετε την διαθεσιμότητα σας στο «Ζητούν εργασία»
www.hotel-jobs.gr Η μεγαλύτερη βιομηχανία της Ελλάδας σίγουρα δεν είναι στα καλύτερά της. Όποιος όμως ψάχνει δουλειά στον συγκεκριμένο κλάδο, θα βρει σίγουρα κάτι ενδιαφέρον.
www.dimosio.gr Το όνειρο (;) μιας θέσης στο δημόσιο το καθιστά απ’ τα sites με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.
www.justjobs.gr Μια σελίδα για όσους θέλουν να δουλέψουν σε μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρίες.
http://portal.oaed.gr Χρήσιμες πληροφορίες, πολύτιμες συμβουλές για τους ανέργους αλλά και όλες οι διαθέσιμες θέσεις που προσφέρει στο database του ο οργανισμός. Ενδιαφέρουσα η δυνατότητα εύρεσης εργασίας στην Ευρώπη μέσω της Ευρωπαϊκής Πύλης για την Επαγγελματική Κινητικότητα.
www.proslipsis.gr Θέσεις εργασίας αλλά και ειδήσεις που αφορούν την αγορά.
www.diorismos.gr Θέσεις εργασίας στο δημόσιο, στην εκπαίδευση, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θέματα περασμένων εξετάσεων ΑΣΕΠ, νέα και ειδήσεις που αφορούν την εργασία στον δημόσιο τομέα.
www.jobresto.gr Εργοδότες που ψάχνουν προσωπικό όπως σερβιτόροι, μάγειρες, καμαριέρες, ρεσεψιονίστ, για μόνιμη ή εποχιακή εργασία σε Ελλάδα και Κύπρο θα δημοσιεύσουν εδώ τις αγγελίες τους.
www.εργασία.gr Ένα ενδιαφέρον site, με πολύτιμες πληροφορίες για την σύνταξη του Βιογραφικού σας, τα διαθέσιμα επιδοτούμενα και μη σεμινάρια που γίνονται σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, αλλά και ενδιαφέρον όγκο εταιριών που δημοσιεύουν εκεί τις αγγελίες τους.
www.jobingreece.com Αν το όνειρό σας είναι να φύγετε για τα ξένα, (αλλά εξετάζετε και όλες τις πιθανότητές σας) το συγκεκριμένο site παρέχει ένα καλό όγκο αγγελιών αλλά και την δυνατότητα να επιλέξετε τις χώρες που σας ενδιαφέρουν στην ενότητα «Εργασία στο Εξωτερικό»
www.euresi-ergasias.gr Ένα εύχρηστο site με καλές δυνατότητες αναζήτησης, και αποστολή βιογραφικού χωρίς να είστε μέλος.
www.odesk.com το oDesk είναι ένα διεθνές γραφείο εύρεσης εργασίας που σας δίνει την δυνατότητα να συμμετάσχετε σε διάφορα τεστ που δείχνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, αλλά και σε άλλα ενδιαφέροντα εργαλεία. Κάνοντας αναζήτηση, βρίσκετε αγγελίες για τις οποίες κάνετε αίτηση άμεσα και μέσω του site. Στη συνέχεια, ο εργοδότης μπορεί να (εκ)δηλώσει το ενδιαφέρον του αλλά και να δηλώσει τον προσφερόμενο μισθό. Καλό site για άτομα που ασχολούνται με web design, συντάκτες, μεταφραστές ή virtual γραμματειακή υποστήριξη.
www.elance.com Ένα site πλήρους διαμεσολάβησης στα διάφορα στάδια εργασίας, από την αγγελία έως και τον έλεγχο της προόδου μέσω job reports και πληρωμής από τον εργοδότη.
http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/el-GR/Services/Carreer+Opportunities/International+Organizations Η δυνατότητα που δίνει το Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να αναζητήσετε εργασία σε μεγάλους διεθνείς οργανισμούς, δημοσιεύοντας θέσεις διαθέσιμες αλλά και ενδιαφέροντα links. Ηνωμένα Έθνη, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, ΟΑΣΕ κλπ
epikairo

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχουμε ετοιμασει ενα Μαλλον πολυ καλο site για αγγελίες
www.ezstore.gr
ειναι ενα site στο οποιο μπορεις να ανεβασεις το βιογραφικο σου και να κανει match με αγγελιες απο εταιριες που ζητουν υπαλληλους
www.ezstore.gr
ισως μας συμπεριλαβεις και εμας στα sites

Ανώνυμος είπε...

www.ezstore.gr

Δημοσίευση σχολίου