RSS

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Η (συνεχιζόμενη) επικοινωνιακή αυτοχειρία της Ρηγίλλης

To επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω: Οι …επικοινωνίες της Ρηγίλλης εξακολουθούν να ζουν στον κόσμο τους, σε μια φανταστική (ρουσοπουλοκαραμανλική) πραγματικότητα ασχετοσύνης και απαξίωσης. Επιμένουν να πιστεύουν ότι το μήνυμα του Σαμαρά θα περάσει μόνο από τα μέσα της διαπλοκής (πού ούτε τον πήγαν, ούτε θα τον πάνε ποτέ) και εξακολουθούν να κάνουν δημόσιες σχέσεις με τα ίδια συγκροτήματα που τους συκοφαντούσαν μέχρι πρότινος.
Για παράδειγμα, σήμερα ο κύριος Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε τις θέσεις της ΝΔ για την υποψηφιότητα Μπακογιάννη σε συγκρότημα που ουκ ολίγες φορές τον έχει απαξιώσει προσωπικά με ανακρίβειες. Φυσικά δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο στέλεχος της ΝΔ, που μόλις ξυπνήσει το πρώτο που σκέφτεται είναι σε ποιο κανάλι και ραδιόφωνο θα εκλιπαρήσει να βγει Αλλά εν σκέπτεται ότι υπάρχουν και τα μπλογκς παρά μόνον όταν δεν του περάσουν τα ΜΜΕ αυτά που θέλει.
Σήμερα, επίσης, ο τομέας οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος για την επιδείνωση της Οικονομίας, καλώντας μόνο τα ΜΜΕ, τα οποία εσκεμμένα απαξίωναν τις θέσεις του Σαμαρά για το Μηνημόνιο. Πρακτική η οποία βεβαίως επαναλαμβάνεται συστηματικά, από όλους τους Τομείς της ΝΔ.
Τα παραδείγματα είναι πολλά και καθημερινά και το συμπέρασμα ένα:
Η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να κλείνει τα μάτια και να αγνοεί την πραγματικότητα της ενημέρωσης.
Η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να θεωρεί ότι πρέπει να ενημερώσει τον λαό μέσα από τα φίλτρα των ΜΜΕ του συμφέροντος, της υστεροβουλίας, της διαπλοκής.
Η Νέα Δημοκρατία για άλλη μία φορά δεν καταλαβαίνει πως εάν θέλει να στραφεί στον λαό, μπορεί να το κάνει όχι μέσω των χρεοκοπημένων και απαξιωμένων καναλιών του παρελθόντος και των προσωπικών σχέσεων του καθενός που την είδε “στέλεχος”, αλλά μέσα από τις ελεύθερες φωνές του διαδικτύου. Ειδάλλως η ΝΔ θα παραμείνει έρμαιο της δικής της ανικανότητας.
Και θα πούμε και κάτι ακόμα:
Σε όλη την ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχθηκε και δέχεται ο Σαμαράς από την ημέρα της εκλογής του αλλά και το ΟΧΙ στο Μνημόνιο είχε μόνον έναν πιστό, μαχητικό και ανιδιοτελή παραστάτη: το διαδίκτυο.
Το διαδίκτυο που ενάντια στα δισεκατομμύρια του ΔΝΤ ενημέρωσε τους Έλληνες για τα εγκληματικά λάθη της κυβέρνησης και την καταστροφική λύση του ΔΝΤ.
Το συντριπτικό μέρος του διαδικτύου υποδέχτηκε με ενθουσιασμό το “Όχι” του Σαμαρά όταν τα ΜΜΕ το δαιμονοποιούσαν με έναν οχετό συκοφαντίας.
Το Διαδίκτυο έβγαλε τα στοιχεία της οικονομίας που δικαιώνουν τον Σαμαρά όταν τα ΜΜΕ εξακολουθούν να τα αποκρύπτουν.
Εν κατακλείδι, το διαδίκτυο στάθηκε δίπλα στον Σαμαρά από την υποψηφιότητα του μέχρι την ορθή του στάση στα θέματα της οικονομίας.
Όχι επειδή είναι ο Σαμαράς, αλλά επειδή οι θέσεις του υπηρετούν τους πολλούς και όχι τους λίγους.
Antinews

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την κοντή την π@τσα οι τρίχες τη φταίνε.

Έχω άγνοια οικονομικών θεωριών και δεν ξέρω αν υπήρχε άλλη διέξοδος, ώστε να αποφύγουμε το ΔΝΤ. Αν άκουγα ξεκάθαρα από τον κ. Σαμαρά τί ακριβώς θα έκανε για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις την ώρα που τα ταμεία ήταν άδεια,θα τον πίστευα κι εγώ κι όλος ο κόσμος, όσο και αν προσπαθούσαν τα ΜΜΕ να τα αποσιωπήσουν ή να τα διασρεβλώσουν. Ας λείπουν οι δικαιολογίες και τα γλυψίματα αγαπητέ κύριε αναπληρωτή αιρετέ.

Μήπως μπορείς να μας παραπέμψεις σε καμιά παλαιότερη ανάρτησή σου, όπου να τα χώνεις χοντρά στον Καραμανλή, όπως κάνεις αυτή την ώρα; (δρυός πεσούσης ...).

Να σου θυμήσω και τούτο: "Ο δε Ιούδας λαβών τα τριάκοντα αργύρια, απελθών απήγξατο". Τούτο επιθυμώ και εσείς να πράξετε.

με τιμή

Ισκαριώτης

Δημοσίευση σχολίου