RSS

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Τι συμβαίνει με τον Τατούλη ;

Τι συμβαίνει ξαφνικά με το ΠΑΣΟΚ και τον Πέτρο Τατούλη;
Γιατί το φλερτ που είχει ξεκινήσει παραμένει στα προκαταρκτικά και δεν προχωρά σε σχέση;
Γιατί όλοι αυτοί που είχαν “κλειδώσει” την υποψηφιότητα με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ, τώρα έχουν σωπάσει και το επανεξετάζουν;
Η πολυπόθητη Περιφέρεια Πελλοπονήσουν είναι δύσκολο να χαθεί από τη ΝΔ. Και αυτό το γνωρίζουν καλά στην Ιπποκράτους.
Τα πρώτα χαμόγελα της πιθανής στήριξης του Π. Τατούλη αγκαλιά (για μια ακόμη φορά) με το ΛΑΟΣ, τα διαδέχτηκε ο έντονος εκνευρισμός.
Παντιέρα πρωτος σήκωσε ο Κορίνθιος Π. Μπεγλίτης ο οποίος δήλωσε πως
“Δεν πρόκειται ποτέ ν‘ ανέβω στο ίδιο μπαλκόνι με τον Καρατζαφέρη“…ξεχνώντας προφανώς τα κοινά μπαλκόνια του Μνημονίου που έχουν ανέβει..
Αφήνοντας όμως στην άκρη την θεατρική ατάκα του υφυπουργού Άμυνας οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του Κινήματος είναι μεγάλες.
Από τη μία μεγάλη μερίδα του κόσμου “δε ξεχνά” τι έχει πει στο παρελθόν για την “Ανικανότητα του ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει το τόπο” (http://e-rooster.gr/09/2008/933), από την άλλη πολλοί θεωρούν πως μία τέτοια επιλογή θα συσπειρώσει το κόσμο της Αριστεράς περισσότερο εναντίον του ΠΑΣΟΚ και σχεδόν καθόλου εναντίον της ΝΔ, μιας το ζήτημα του Μνημονίου θα κυριαρχήσει στην κορυφή της ατζένας .
Επειδή όμως στις μέρες μας η πολιτική είναι η τέχνη του επικοινωνιακού, το πυροτέχνημα Τατούλη και η τυχωδιοκτική προσφορά του να θέσει υποψηφιότητα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ακόμα τρικ της κυβερνώσας παράταξης, να …πετάξει τη μπάλα στη κερκίδα και ο κόσμος να ασχολείται με πολιτικά ανούσια θέματα.
Σε μία περιοχή που εκ προοϊμίου ”δεν βγαίνουν τα κουκιά για το ΠΑΣΟΚ” η δημοσιοποίηση μίας ενδεχόμενης στήριξης του, θολώνει τα νέρα, ανακατεύει τη τράπουλα και κυρίως “ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα.”
Σκοπός είναι ο αποπροσανατολισμός από το δίλημμα του Μνημονίου και η στροφή στο δίλημμα του φυλακισμένου (κόσμου).
Εξάλλου στην Ιπποκράτου γνωρίζουν καλά από “Στρατηγική των Παιγνίων..”
Antinews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου