RSS

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ηλεκτρονική υπηρεσία απογραφής μισθοδοτούμενων από το ελληνικό δημόσιο

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Απογραφής
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τον κωδικό (ή τους κωδικούς) απογραφής που σάς δόθηκαν κατά την διαδικασία με την οποία απογραφήκατε.
Πληκτρολογείτε τον ΑΦΜ σας και αν είχατε απογραφεί κανονικά, τότε θα δείτε την ώρα απογραφής καθώς και τον κωδικό επιβεβαίωσης. Μπορείτε να εκτυπώσετε τα στοιχεία.
Αν ο εκκαθαριστής της μισθοδοσίας σας έχει στείλει στοιχεία στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής, είτε κατά την πιλοτική είτε κατά την παραγωγική φάση, θα εμφανιστεί σχετικό μήνυμα στο κάτω μέρος της οθόνης. Υπενθυμίζουμε πως η Ενιαία Αρχή Πληρωμής είναι η μόνη αρμόδια για την πληρωμή πάσης φύσεως αμοιβών των αμειβομένων της Κεντρικής Κυβέρνησης, καθώς και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.

Πατήστε εδώ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Με βάση στοιχεία της 30/07/2010, ο εκκαθαριστής μισθοδοσίας ΔΕΝ έχει στείλει στοιχεία μισθοδοσίας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών για εσάς. Προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί του προκειμένου να επισπεύσει την προετοιμασία και τις διαδικασίες ένταξής του στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών"
AΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΦΜ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ;

Δημοσίευση σχολίου