RSS

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Προβλήματα στον εφοδιασμό των καταναλωτών με καύσιμα

Άρχισαν τα προβλήματα
Προβλήματα στον εφοδιασμό των καταναλωτών με καύσιμα ξεκίνησαν ήδη από την Κυριακή καθώς οι οδηγοί σπεύδουν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ φοβούμενοι ελλείψεις καυσίμων ενόψει της απεργίας των βυτιοφορέων που ξεκινά από σήμερα.
Από χθες το απόγευμα σχηματίζονται ουρές στα πρατήρια που διημέρευαν και ήταν ανοιχτά , με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να ξεμείνουν ήδη από καύσιμα, αλλά και να δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους όπου βρίσκονται ανοιχτά πρατήρια.
Παράγοντες της αγοράς καυσίμων ανέφεραν ότι αν
δεν επιτραπεί η τροφοδοσία της αγοράς ούτε με τα ΙΧ βυτιοφόρα, ιδιοκτησίας των εταιριών εμπορίας καυσίμων, τότε τα πρατήρια θα "στεγνώσουν" από καύσιμα πριν από τα μέσα της εβδομάδας.

Οι βυτιοφορείς, όπως και το σύνολο του κλάδου των μεταφορέων αντιδρούν στο σχέδιο νόμου για την απελευθέρωση των οδικών εμπορευματικών μεταφορών που εγκρίθηκε την Παρασκευή από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ανάσχεση της κυκλοφορίας

Ανάσχεση της κυκλοφορίας παρατηρείται από το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης, λόγω των φορτηγών -βυτιοφόρων , τα οποία απεργούν και είναι σταθμευμένα.

Συγκεκριμένα, τα βυτιοφόρα έχουν σταθμεύσει στο ύψος της οδού Τατοΐου περίπου 50 στον αριθμό, στη δεξιά πλευρά του δρόμου προς Λαμία, γι αυτό και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα κινούνται με αργούς ρυθμούς μέχρι τον κόμβο της οδού Λιοσίων.
ΑΠΕ ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου