RSS

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

O ΘΡΗΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ...

Οι κραυγές θρήνου της χαροκαμένης μάνας του Νώντα Τσακάλη ακούγονται σε όλη τη γειτονιά της οδού Αλέκου Παναγούλη στην Ηλιούπολη, όπου έμενε με τον γιο της. Δεν μπορεί να πιστέψει πως το μοναχοπαίδι της, το σπλάχνο της, που έφυγε το πρωί από το σπίτι για να πάει στη δουλειά του, έχασε τη ζωή του τόσο...
άδικα.

«Οταν είδαμε στη τηλεόραση το χάος που επικρατούσε προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον Νώντα. Δεν απαντούσε όμως στο τηλέφωνό του. Από νωρίς φοβηθήκαμε πως κάτι κακό του είχε συμβεί. Αρχισα να αναζητώ σημεία ζωής του, αλλά μάταια. Δυστυχώς, οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν λίγες ώρες αργότερα» λέει στην «Εspresso» συντετριμμένος ο θείος και νονός του άτυχου υπαλλήλου της Marfin, Κώστας Πολίτης, στον οποίο έπεσε και ο κλήρος της αναγνώρισης του πτώματος του ανιψιού του. «Ο Νώντας ήταν σαν παιδί μου» λέει και κλαίει με λυγμούς.
Η οικογένεια του άτυχου νεαρού έμαθε το τραγικό νέο από το τηλέφωνο λίγη ώρα μετά τη μεταφορά της σορού του στο νεκροτομείο Αθηνών. Μέχρι εκείνη τη στιγμή η μητέρα του, μαζί με την οποία ζούσε στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη, παρακαλούσε τον Θεό να έχει καλά το μονάκριβο παιδί της. Ο άτυχος 36χρονος τραπεζικός υπάλληλος δεν φανταζόταν πως χθες το πρωί θα ήταν η τελευταία φορά που θα αποχαιρετούσε τη μάνα του ενώ έφευγε για τη δουλειά. Δυστυχώς, το ψηλόλιγνο παλικάρι από την Ηλιούπολη έμελλε να είναι ένα από τα τρία θύματα της χθεσινής τραγωδίας.
«Δεν ήταν παντρεμένος. Είχε σχέση όμως με μια πολύ καλή κοπέλα. Ο Νώντας έμεινε ορφανός από πατέρα όταν ήταν πολύ μικρός, σε ηλικία δέκα ετών. Τον είχα σαν δικό μου παιδί. Σχεδόν τον μεγάλωσα» λέει με λυγμούς ο θείος του. Οσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα διαμάντι: «Ηταν λαμπρό παιδί, πάλεψε πολύ και κατάφερε να σπουδάσει οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ. Πέρασε με πολύ καλό βαθμό. Ηταν ππάντα χαμογελαστός και ατένιζε το μέλλον του με αισιοδοξία. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη» λέει με δάκρυα στα μάτια ένας από τους φίλους του.
Συγγενείς και φίλοι του 36χρονου Νώντα Τσακάλη έσπευσαν να συλλυπηθούν την οικογένειά του. Η μάνα του μετά βίας στέκεται στα πόδια της. Ο πόνος είναι αβάσταχτος. Τραγική φιγούρα και η σύντροφός του, η Ελένη. Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Δεν θέλει να δεχτεί πως ο άνθρωπός της έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Ο καλοσυνάτος Νώντας με τα εκφραστικά μάτια και το πλατύ χαμόγελο είχε τελειώσει το μεταπτυχιακό του στα Οικονομικά στη Σκωτία. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε εργαστεί σε αρκετές τράπεζες, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια δούλευε στον τομέα δανείων στη Marfin. Στόχος του ήταν να μπορέσει να εξελιχθεί στην καριέρα του και κάποια στιγμή να κάνει τη δική του οικογένεια. Δυστυχώς όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν...

Από την Espresso

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου