RSS

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ


Μήλον της Εριδος ανάμεσα σε δύο γυναίκες έχει γίνει το κατεψυγμένο σπέρμα -και η περιουσία που το συνοδεύει- ενός νεκρού εκατομμυριούχου επιχειρηματία στη Βρετανία.
Ο Mπράιαν Γουόκερ απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών πέρυσι τον Αύγουστο, ωστόσο ένα κομμάτι του εαυτού του παραμένει ζωντανό σε κλινική τεχνητής γονιμοποίησης. Το γεγονός αυτό πληροφορήθηκε τυχαία η χήρα του Αντρεα, η οποία τον καιρό που ήταν παντρεμένη μαζί του του ζητούσε διακαώς ένα παιδί, έστω και με τη μέθοδο της εξωσωματικής...

Εκείνος όμως ήταν αντίθετος, καθώς, όπως της έλεγε, ήταν ήδη και οι δυο τους αρκετά μεγάλοι για κάτι τέτοιο. Φαίνεται όμως ότι δεν θεωρούσε το ίδιο και για την ερωμένη και υπάλληλό του Τζούλι.

Οπως ανακάλυψε η σύζυγός του, ο Μπράιαν ετοιμαζόταν να αποκτήσει παιδί με την Τζούλι λίγο πριν πεθάνει και μάλιστα με τη μέθοδο της εξωσωματικής. Τώρα η Αντρεα Γουόκερ ζητάει δικαστικά να απαγορευτεί στην ερωμένη του συζύγου της να προχωρήσει τη διαδικασία της εξωσωματικής με το κατεψυγμένο σπέρμα του, καθώς της ανήκει.

Από την Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου