RSS

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο φίλαθλος που θα έχει προτείνει την ονομασία η οποία τελικά θα επιλεγεί μέσω της ψηφοφορίας, θα κερδίσει 3.000 ευρώ και ένα τριετές εισιτήριο

Ψηφίζουν για το όνομα

Στη διαδικασία της ονοματοδοσίας του νέου της γηπέδου στη βιομηχανική ζώνη της πόλης, έχει μπει πλέον η Λάρισα.

Οπως είχε προαναγγείλει η ΠΑΕ, άρχισε χθες και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου η ψηφοφορία μεταξύ των φίλων της ΑΕΛ για το νέο όνομα του γηπέδου, ψηφίζοντας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου (www.ael1964.gr), ενώ για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τη μοναδικότητα κάθε ψήφου θα υπάρχει και επικύρωση μέσω λογαριασμού e-mail.

Οι ονομασίες από τις οποίες οι φίλοι της Λάρισας, και όχι μόνο, καθώς η ΠΑΕ δεν έχει αποκλείσει τους υπόλοιπους φιλάθλους των άλλων συλλόγων που επιθυμούν να ψηφίσουν, καλούνται να επιλέξουν το νέο όνομα είναι έξι. Κι αυτές προέκυψαν από τις εκατοντάδες που έφτασαν μέχρι τα γραφεία της ΠΑΕ. Εξαρχής, πάντως, είχαν τεθεί κριτήρια και προϋποθέσεις που έπρεπε να καλύπτονται. Αυτά ήταν τα ονόματα να είναι σύντομα, εύηχα και να ευνοούν την καθιέρωση και χρήση τους, καλύπτοντας, ταυτόχρονα, τη διαχρονικότητα ενός τέτοιου έργου. Οι ονομασίες που προκρίθηκαν προς ψήφιση είναι οι εξής: AEL FC ARENA, AEL 1964 ARENA, LARISA FC ARENA, CRIMSON PARK, QUEEN AEL PARK και AEL PALACE.

Ο φίλαθλος που θα έχει προτείνει την ονομασία η οποία τελικά θα επιλεγεί μέσω της ψηφοφορίας, θα κερδίσει 3.000 ευρώ σε μετρητά και ένα τριετές εισιτήριο διαρκείας. Σε περίπτωση που το επιλεχθέν όνομα του νέου γηπέδου προταθεί από περισσότερους από έναν φιλάθλους, θα διενεργηθεί κλήρωση. Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου