RSS

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Αναστολή της αποχής των βαθμολογητών, αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση της ΟΛΜΕ


Σταματάει η αποχή των βαθμολογητών, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή πολύωρη συνεδρίαση της ΟΛΜΕ.
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δημήτρης Πεππές δήλωσε ότι, "ως παιδαγωγοί αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε την αποχή, διασφαλίζοντας έτσι και την αξιοπιστία των εξετάσεων".
"Το προηγούμενο χρονικό διάστημα καταφέραμε την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων μας και καταδείξαμε την αναξιοπιστία της κυβέρνησης όσον αφορά το ύψος των αμοιβών μας, για αυτό τον λόγο θα συνεχίσουμε να πιέζουμε την κυβέρνηση", ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ και προανήγγειλε "θερμό" φθινόπωρο.
Απαντώντας σε ερωτήσεις αν θα υπακούσουν όλοι οι βαθμολογητές στην απόφαση της ομοσπονδίας, ο κ. Πεππές είπε ότι "η απόφαση του ΔΣ είναι σαφής - είπαμε ότι σταματάμε την αποχή και καλούμε τους συναδέλφους να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους".
Ο κ. Πεππές κατέληξε εκτιμώντας ότι σε ένα δεκαήμερο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των μαθητών.
Το μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ και εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ, Αλέξανδρος Αρβανιτίδης, διαφώνησε με την απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ και κατηγόρησε την ηγεσία της ΟΛΜΕ ως "πουλημένη", λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η απόφαση για αναστολή "σπάει, υπονομεύει και ξεπουλάει έναν δίκαιο αγώνα". Κάλεσε δε τους βαθμολογητές να μην υπακούσουν.
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου