RSS

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ο Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!!!!


Τελικά «έσκασε» η είδηση για τον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Και το όνομα αυτού Νίκος Κωνσταντόπουλος, διάδοχος του Νίκου Πατέρα στον προεδρικό θώκο του «τριφυλλιού». Έτσι επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών που ανέφεραν ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προόριζε για τη συγκεκριμένη θέση, πρόσωπο που προέρχεται από το χώρο της πολιτικής.

Το θέμα δημιούργησε αίσθηση τόσο στον κόσμο των «πρασίνων», όσο και στο υπόλοιπο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας. Γι’ αυτό ο SPORTDOG επικοινώνησε με ιστορικές προσωπικότητες της ομάδας όπως ο Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης που αποτυπώνουν στον SPORTDOG το σχόλιό τους για τη συγκεκριμένη κίνηση.

Αντώνης Αντωνιάδης: «Φίλος μου και Παναθηναϊκός

«Τον ξέρω πολύ καλά τον Νίκο Κωνσταντόπουλο. Είναι γνωστός και φίλος από πολύ παλιά. Όταν ήμουν πρόεδρος στον ΠΣΑΠ ήταν από τους λίγους που είχε ενδιαφερθεί για τα προβλήματά μας. Ως φίλος του ξέρω επίσης ότι είναι Παναθηναϊκός. Πέρα από αυτό όμως είναι και ένας άνθρωπος ικανότατος. Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στον ρόλο που ανέλαβε σε αυτές τις δύσκολες εποχές».

Μίμης Δομάζος: «Ο χρόνος θα κρίνει αυτή την κίνηση»

«Δεν μπορώ να σχολιάσω και να κρίνω έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω. Ο χρόνος θα δείξει. Η κίνηση αυτή της διοίκησης θα φανεί στην πορεία αν είναι σωστή».

sportdog
Σχόλιο: Κάπου άκουσα για το Νικόλα Πατέρα στο ΣΥΡΙΖΑ...Αληθεύει;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου