RSS

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα κυκλοφορεί το νέο iOS 4.2;

Φήμες θέλουν την νέα έκδοση του iOS 4.2 να είναι διαθέσιμη για τους χρήστες σήμερα το απόγευμα.Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από σήμερα θα είναι διαθέσιμη για κατέβασμα η νέα ενημέρωση για το λειτουργικό σύστημα των iPhone, iPod Touch και iPad.

Η αναβάθμιση αυτή του λειτουργικού σε iOS 4.2, είναι ιδιαίτερα σημαντική κυρίως για τους χρήστες του iPad, γιατί πρόκειται να εισάγει πολλές νέες λειτουργίες στο δημοφιλές Tablet της Apple όπως αυτή του multitasking.

Με τη νέα αναβάθμιση οι νέες λειτουργίες και βελτιώσεις που θα προστεθούν θα είναι το AirPrint και το AirPlay που θα επιτρέπουν την εκτύπωση μέσω WiFi και την αναπαραγωγή αρχείων ήχου εικόνας και βίντεο σε άλλες συσκευές μέσω WiFi, αντίστοιχα.

Επίσης η νέα έκδοση του iOS διορθώνει τα προβλήματα που συνάντησαν ορισμένοι χρήστες του μοντέλου 3G όταν εγκατέστησαν την προηγούμενη έκδοση iOS 4.0.

H τελική έκδοση του iOS 4.2 είναι πάντως εδώ και μία εβδομάδα, διαθέσιμη στους προγραμματιστές και ήδη στο App Store έχουν αρχίσει να εμφανίζονται συμβατές εφαρμογές οπότε πολύ πιθανό οι φήμες να βγούνε αληθινές.
apolitistosteki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου