RSS

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Β. Κουλαιδής:Tο μάθημα της φυσικής αγωγής στο δημοτικό θα μπορεί να διδάσκεται και από τους δάσκαλους

Tο μάθημα της φυσικής αγωγής στο δημοτικό θα μπορεί να διδάσκεται και από τους δάσκαλους δήλωσε ο γ.γ. του υπ. Παιδείας Β. Κουλαιδής στη διάρκεια συνάντησης με μέλη της Ενωτικής Κίνησς Γυμναστών, του ΣΕΑΕ , του προέδρου της ΟΛΜΕ και άλλων φορέων, . Όταν οι συνδικαλιστές των εκπαιδευτικών επισήμαναν ότι αυτό απαγορεύεται
με νόμο, ο γ.γ. απάντησε ότι αν χρειαστεί μπορεί να αλλάξει το νόμο, σύμφωνα με ανακοινωθέν του Σωματείου Απασχολουμένων Εκπαιδευτικών..

Σε ερώτηση από μέλος του ΣΕΑΕ, αν οι αναπληρωτές που έχουν προσληφθεί μέσω ΕΣΠΑ έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους αναπληρωτές, ο Ειδικός Γραμματέας κύριος Κοντογιάννης απάντησε ότι θα έχουν ακριβώς τα ίδια εργασιακά δικαιώματα.

Σε άλλη ερώτηση γιατί δεν έχουν κληθεί ακόμα γυμναστές για τα κενά που υπάρχουν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ υπήρχε δέσμευση του Υπουργείου ότι αυτό θα είχε γίνει ως τις 20 Νοεμβρίου, ο κύριος Κουλαϊδής δεσμεύτηκε ότι στο επόμενο τριήμερο θα ανακοινωθούν διορισμοί αναπληρωτών. Ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει ούτε συγκεκριμένο αριθμό, ούτε το καθεστώς εργασίας αυτών (αν θα είναι κανονικού ή μειωμένου ωραρίου).
esos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου