RSS

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ!

Σε μεγάλα κέφια ο πιτσιρίκος. Διαβάστε παρακάτω:
Ειρήνη Χειρδάρη – 69 Μαθήματα Sex
Πριν γνωρίσω την Ειρήνη Χειρδάρη, δεν είχα ιδέα για το σεξ – πήγαινα κι εγώ στα σκοτεινά με το φακό στο χέρι. Η Ειρήνη μου έμαθε όλο το Κάμα Σούτρα, πώς να βρίσκω το σημείο G, πώς να κυριαρχώ, πώς να ρίχνω τα μπουνίδια και τα κλωτσίδια στα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, πώς να φτιάχνω μολότοφ και άλλα πολλά –στη θεωρία μου τα έμαθε όλα αυτά. Τώρα είμαι εξπέρ στο σεξ – μπορείτε να με ρωτήσετε ό,τι θέλετε.

Το ευχάριστο είναι πως τώρα πια η Ειρήνη Χειρδάρη μοιράζεται τις τεράστιες γνώσεις της πάνω στο σεξ με όλη την κοινωνία - κουράστηκε να την ξυπνάνε φίλοι και γνωστοί μέσα στην άγρια νύχτα, για να την ρωτήσουν τι πρέπει να κάνουν στο κρεβάτι, στον καναπέ, στο τραπέζι ή στην πολυθρόνα, και έβγαλε βιβλίο.
Από τις εκδόσεις Λυμπέρη κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Ειρήνης Χειρδάρη «69 Μαθήματα Sex». Μπορείτε να το έχετε πάντα στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι και, όταν έχετε απορίες για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια, μπορείτε να το ανοίγετε και να ξεστραβώνεστε.
Το δεύτερο ευχάριστο νέο είναι πως η Ειρήνη Χειρδάρη έφτιαξε επιτέλους δικό της site: το sexelixis.gr. Αυτό δεν είναι site – είναι υπερπαραγωγή. Μπαίνεις στο site άσχετος –δεν ξέρεις την τύφλα σου- και μέσα σε μια ώρα έχεις μάθει πώς θα ρίξεις την γκόμενα, πώς θα την φτάσεις σε πολλαπλό οργασμό, πώς θα την ανταλλάξεις με τη γκόμενα του γείτονα, πώς θα την πουλήσεις στο χαρέμι του σεΐχη του Άμπου Ντάμπι και πώς –μετά απ’ όλα αυτά- θα της μείνεις αξέχαστος για μια ζωή. Το sexelixis.gr θα έχει και θέματα για γκέι και λεσβίες• κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος – όλοι θα πάρετε.
To sexelixis.gr είναι σε δοκιμαστικό στάδιο και θα είναι σε πλήρη λειτουργία και ηδονή από την 1η Ιανουαρίου του 2011. Εσείς μπείτε από τώρα στο sexelixis.gr για να μαθαίνετε και να εντυπωσιάζετε τους πάντες στην παρέα, όταν η κουβέντα έρχεται στο 69 και τις πίπες. Sexelixis
(Ειρήνη, καλή επιτυχία. Σε αγαπάω, σε εκτιμάω και ελπίζω μια μέρα να γράψουμε κάτι μαζί. Θα φύγουν και οι τοίχοι.)
pitsirikos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου