RSS

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Διάλεξε το τέλειο μαγιό με βάση τον σωματότυπό σου


Κορίτσια, μπορεί να τα έχουμε πάρει στο κρανίο με το μνημόνιο και τον Όλι Ρεν αλλά νυν υπέρ πάντων η εμφάνιση στην παραλία (άλλωστε μην ξεχνάτε ότι οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες μας στην κατοχή προτιμούσαν ένα ρουζ ή ένα κραγιόν αντί για ένα τέταρτο τυρί φέτα-τυχαίο, δε νομίζω).
Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές για την αυτοπεποίθηση τη δική σας και την οπτική ευχαρίστηση τη δική μας!!!

Η σωστή επιλογή μαγιό έχει να κάνει με απλά μαθηματικά. Αφού πρώτα σιγουρευτείτε για τον σωματότυπό σας, προσθέστε τη γραμμή μαγιό που σας ταιριάζει, αφαιρέστε περιττές ανασφάλειες κι έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα: beach fun with a tan.
· Το Αχλάδι: στενοί ώμοι, λεπτή μέση, ανοιχτή περιφέρεια. Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσετε μία ψευδαίσθηση ισορροπίας του πάνω μέρους με το κάτω. Άρα φοράτε μπικίνι, τονίζετε το στήθος και τολμάτε σλιπ με μεσαίο κόψιμο στα πλάγια. Προτιμάτε μονόχρωμο κάτω μέρος, εμπριμέ πάνω ή με απλικέ στολίδια.
· Το Μήλο: λίγο παραπάνω όγκος στην κοιλίτσα, λεπτά άκρα. Προτιμήστε τα ολόσωμα με βαθύ ντεκολτέ ή τα μπικίνι με φαρδύ/ μεσαίο σλιπ. Και σίγουρα δώστε βάση στα μονόχρωμα και σκούρα μαγιό.
· H Κλεψύδρα: ανοιχτές πλάτες και γοφοί, λεπτή μέση. Δεν υπάρχει λόγος να ...κρύψετε κάτι από τον αισθησιακό σωματότυπό σας. Απλά προσπαθήστε να τονίσετε τα επιμέρους στοιχεία σας, όπως ένα μικρό στήθος με σουτιέν ενισχυμένο και μία όχι τόσο λεπτή μέση που δείχνει πιο κομψή με κάποιου είδους ζώνης στο σλιπ.
· Αγορίστικος σωματότυπος: εδώ οι καμπύλες έχουν δώσει τη θέση τους σε ένα πιο αθλητικό και μονοκόμματο σώμα άρα στόχος είναι να επαναφέρουμε τη θηλυκότητα στα σημεία που πρέπει. Πειραματιστείτε με βολάν και κορδόνια.
· Η μικροκαμωμένη: φοράτε σχεδόν τα πάντα, παίζετε με τα χρώματα και τα σχέδια. Παίξτε με έντονα tropical prints και μοντέρνα στράπλες σουτιέν. Αν μάλιστα διαλέξετε σλιπ που δένει ψηλά στους γοφούς, δημιουργείτε την οφθαλμαπάτη πιο μακριών και καλλίγραμμων ποδιών.

ΥΓ:Αγνοούσα το σωματότυπο κλεψύδρα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου