RSS

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τέλος εποχής!


Η ώρα έφτασε. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Red News ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει πάρει τις αποφάσεις του και είναι έτοιμος να παραδώσει τα κλειδιά της ΠΑΕ στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος της ομάδας θα συμφωνήσει την Παρασκευή το μεσημέρι για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον εφοπλιστή, που θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τις τύχες των ερυθρόλευκων.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν θέλει μεσαίες λύσεις τύπου διαχείρισης εξ ημισείας ή να παραμείνει πρόεδρος ενώ ο κ. Μαρινάκης έχει το μεγαλύτερο πακέτο των μετοχών. Ετσι η συνάντηση της Παρασκευής θα είναι πράγματι ιστορική αφού ο Σωκράτης Κόκκαλης θα παραχωρήσει την ΠΑΕ στον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά από 17 χρόνια. Τώρα οι ακριβείς όροι της συμφωνίας μένει να επικυρωθούν στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας και βέβαια θα χρειαστεί χρόνος επιπλέον για τα τυπικά... Πάντως ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν θα είναι σε ενεργή θέση στο νέο Δ.Σ.
Με 12 πρωταθλήματα και 6 κύπελλα, την κατασκευή του γηπέδου Καραϊσκάκη και των εγκαταστάσεων του Ρέντη ο Σωκράτης Κόκκαλης αφήνει μεγάλη κληρονομιά...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου