RSS

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ...


Ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δασκαλόπουλος απευθυνόμενος στην πρόσφατη Γ.Σ. στον Α. Σαμαρά είπε:«Χρέος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που μέχρι χθες ήταν κυβέρνηση, είναι να γίνει μέρος της εθνικής προσπάθειας να μην πτωχεύσει ο τόπος. Η αντιπαράταξη ενός μετώπου ευθύνης και ρεαλισμού εκ μέρους των δύο μεγάλων κομμάτων, αν γίνει με όρους ουσιαστικού πολιτικού λόγου και αντίλογου, με ειλικρινή αγωνία για την τύχη του τόπου, πιστεύω ότι και στην ωρίμανση της κοινής γνώμης θα συμβάλει και την αξιοπιστία του συστήματος θα αποκαταστήσει σε ικανό βαθμό. Χρέος των υπεύθυνων πολιτικών δυνάμεων είναι να κάνουν το λαό μας να συνειδητοποιήσει πως η υλοποίηση του μνημονίου συνιστά μια αναγκαία θεραπεία, όχι μια άδικη τιμωρία».

Προσέξτε:
α) Ξεκινά με τη φράση, χρέος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης... Δεν επιτρέπει ο κ. Δασκαλόπουλος άλλες επιλογές, είναι απόλυτος. Ή αυτό ή τίποτα.
β)...στην ωρίμανση της κοινής γνώμης θα συμβάλει. Θεωρεί ανώριμη την κοινή γνώμη!!! Υποστηρίζει ότι έχει ξεστρατίσει και χρειάζεται κηδεμόνες που θα την οδηγήσουν στο σωστό δρόμο.
γ)...Χρέος των υπεύθυνων πολιτικών δυνάμεων είναι να κάνουν το λαό μας να συνειδητοποιήσει πως η υλοποίηση του μνημονίου συνιστά μια αναγκαία θεραπεία...
-Πρέπει να πάρεις την αντιβίωση οπωσδήποτε.
-Μα δε θέλω.
-Πρέπει, είναι για το καλό σου, στο λέμε εμείς που ξέρεις πόσο σε αγαπάμε.

Υ.Γ. Τελευταία βγαίνουν πολλοί παπαγάλοι και προσπαθούν "να προειδοποιήσουν" τον Α. Σαμαρά λέγοντας πόσο δυσαρεστημένοι είναι μαζί του οι επιχειρηματίες για την καταψήφιση του μνημονίου και άλλα παρόμοια, ώστε να του προκαλέσουν ένα αίσθημα φόβου. Ο Α. Σαμαράς πρέπει να γνωρίζει ότι στο πρόσφατο παρελθόν και από εδώ και στο εξής όσοι βασίστηκαν και βασίζονται σε επιχειρηματικά μπλοκ και όχι στον πολίτη τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου